Jegerånden - å lede i fred, krise og krig (ebok) av Eirik Johan Kristoffersen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Eirik Johan Kristoffersen (forfatter), Eirik Kristoffersen (forfatter), Malin Stensønes (forfatter)

Jegerånden ebok

229,-
(6)
Hva skal til for å bli best? I Jegerånden tar Eirik Kristoffersen oss med på innsiden av Norges fremste elitestyrke. Fra august 2020 er general Eirik Kristoffersen Norges nye forsvarssjef. Men det meste av karrieren har han tjenestegjort i Forsvarets spesialkommando (FSK) - en myteomspunnet militær styrke med svært harde opptakskrav. For å bli en del av FSK, må man ha den rette «jegerånden», men hva innebærer det? Hva gjør FSK for å utvikle sine soldater, både individuelt og som gruppe? Og hvo…
Ebok 229,- Lydbok 379,-

Andre har også kjøpt

Undertittel å lede i fred, krise og krig
Forfattere Eirik Johan Kristoffersen (forfatter), Eirik Kristoffersen (forfatter), Malin Stensønes (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 12 august 2020
Lengde 271 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205545335
Hva skal til for å bli best? I Jegerånden tar Eirik Kristoffersen oss med på innsiden av Norges fremste elitestyrke. Fra august 2020 er general Eirik Kristoffersen Norges nye forsvarssjef. Men det meste av karrieren har han tjenestegjort i Forsvarets spesialkommando (FSK) - en myteomspunnet militær styrke med svært harde opptakskrav. For å bli en del av FSK, må man ha den rette «jegerånden», men hva innebærer det? Hva gjør FSK for å utvikle sine soldater, både individuelt og som gruppe? Og hvordan bygger de en kultur preget av tillit og trygghet - der man både omstiller seg, tåler konflikter og tør å gjøre feil? I Jegerånden, som er skrevet i samarbeid med Malin Stensønes, forteller Eirik Kristoffersen også om hvordan hans egen familiehistorie og tidlige militære karriere har formet ham som menneske og leder. Boka er lettlest og bygger på en rekke konkrete hendelser - både dramatiske episoder fra krig, utfordringer under opplæring eller omstilling, og eksempler på egenskapen Kristoffersen setter aller høyest hos sine medarbeidere: mot til å protestere og si nei. En bok om ledelse, motivasjon og kultur, men først og fremst om den innbitte viljen til alltid å bli bedre.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Mye interessant. Men blir for mye skriving om egne ferdigheter og FSK om igjen flere ganger. Usammenhengende. Forfatterens tanker rundt lederskap var veldig interresant.

Meget bra bok