Klima antiklimaks - hvordan grønn gruppetenkning tok livet av fornuften - sakprosa om massehysteri (ebok) av Kent Andersen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kent Andersen (forfatter)

Klima antiklimaks ebok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(4)
For første gang i Norge lanseres en bok som gransker hele klimafeltet i et kritisk lys. Forfatteren påviser hvordan klimasaken gjennom årenes løp har forvandlet seg fra et faglig omdiskutert miljøspørsmål til et irrasjonelt massehysteri med enorme politiske og økonomiske konsekvenser - samt en tvungen konsensus som bryter med grunnleggende intellektuelle standarder. Det finnes ingen klimakrise, fastslår Kent Andersen, og de uunngåelig forgjeves forsøkene på å hanskes med den innbilte kris…
Ebok 245,-

Andre har også kjøpt

Undertittel hvordan grønn gruppetenkning tok livet av fornuften - sakprosa om massehysteri
Forfattere Kent Andersen (forfatter)
Utgitt 25 september 2020
Lengde 349 sider
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788275192361
For første gang i Norge lanseres en bok som gransker hele klimafeltet i et kritisk lys. Forfatteren påviser hvordan klimasaken gjennom årenes løp har forvandlet seg fra et faglig omdiskutert miljøspørsmål til et irrasjonelt massehysteri med enorme politiske og økonomiske konsekvenser - samt en tvungen konsensus som bryter med grunnleggende intellektuelle standarder. Det finnes ingen klimakrise, fastslår Kent Andersen, og de uunngåelig forgjeves forsøkene på å hanskes med den innbilte krisen, baner veien for en kolossal svindeløkonomi som beriker en mektig klimalobby på vanlige borgeres bekostning. «Klima Antiklimaks» er skrevet i en populær og hardtslående stil som tar sikte på å forklare klimafeltet for et bredt publikum.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En skikkelig tankevekker

Jeg har lenge trodd på politikerne når de sier at CO2 er dårlig for oss og planeten, men nå er jeg ikke så sikker lenger. Denne boka ga meg mye å tenke på, og jeg tror jeg må lese flere bøker som denne. Viste ikke at vindmøller har blitt testet ut før, og at de funker så dårlig til strømproduksjon. God bok!

Meget bra klimabok

Oversiktlig og oppsummerende bok om hvordan klima ble politikk, og hvordan det hele startet. Grundig historisk gjennomgang av hele klimaindustrien. Anbefalt lesning for de som setter vitenskap foran globalisme.