Kritisk literacy i klasserommet (ebok) av Aslaug Veum
Legg til i ønskeliste
Aslaug Veum (forfatter), Karianne Skovholt (forfatter)

Kritisk literacy i klasserommet ebok

279,-
Med heile verda tilgjengeleg gjennom internett er evna til å vurdere vel så viktig som evna til å finne informasjon. Kritisk literacy er nøkkelen. Denne boka handlar om kva det vil seie å ha ei kritisk tilnærming til tekst, og korleis ein kan arbeide med kritiske tilnærmingar i klasserommet. Med utgangspunkt i internasjonal teori og forsking blir kritisk literacy presentert både som ein kompetanse, eit teoretisk felt og som nokre didaktiske metodar. Boka gir ein introduksjon til feltet kritisk …
Ebok 279,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Aslaug Veum (forfatter), Karianne Skovholt (forfatter)
Utgitt 15 mai 2020
Lengde 147 sider
Sjanger Fagbøker, Språk og litteratur, Samfunnsvitenskap, Pedagogikk
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788215041377
Med heile verda tilgjengeleg gjennom internett er evna til å vurdere vel så viktig som evna til å finne informasjon. Kritisk literacy er nøkkelen.

Denne boka handlar om kva det vil seie å ha ei kritisk tilnærming til tekst, og korleis ein kan arbeide med kritiske tilnærmingar i klasserommet. Med utgangspunkt i internasjonal teori og forsking blir kritisk literacy presentert både som ein kompetanse, eit teoretisk felt og som nokre didaktiske metodar.

Boka gir ein introduksjon til feltet kritisk literacy og tilbyr verktøy og konkrete eksempel på korleis lærarar kan arbeide med å utvikle elevane sine kritiske ferdigheiter.

Aslaug Veum og Karianne Skovholt er båe førsteamanuens i norsk ved Institutt for språk og litteratur, Campus Vestfold, Universitetet i Sørøst-Norge. Dei er produktive forskarar og faglitterære forfattarar med ei rekkje utgjevingar bak seg.