Bare gode venner ; Som natt og dag ; På ville veier (ebok) av Gloria Alvarez
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gloria Alvarez (forfatter), Tina Donahue (forfatter), Marianne Evans (forfatter)

Bare gode venner ; Som natt og dag ; På ville veier ebok

179,-
Bare gode venner Jennifer og Mark er det perfekte team. De er sportsjournalister, kolleger - og bare gode venner. Mark drømmer om noe mer, men ingen vet bedre enn ham at Jennifer er for travel til å tenke på romantikk. Men da han en dag avslører sitt hemmelige begjær, blir han overrasket over Jennifers reaksjon ... Som natt og dag Carolinas drømmer om kjærlighet døde med mannen hennes, og nå holder hun seg opptatt med driften av restauranten sin. En dag kommer en rufsete mann slengende inn e…
Ebok 179,- Lydbok 350,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Gloria Alvarez (forfatter), Tina Donahue (forfatter), Marianne Evans (forfatter), Elisabeth Nordheim (oversetter), Sølvi Jacobsen (oversetter), Kari Helene Bergsjø (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 november 2018
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202607203
Bare gode venner Jennifer og Mark er det perfekte team. De er sportsjournalister, kolleger - og bare gode venner. Mark drømmer om noe mer, men ingen vet bedre enn ham at Jennifer er for travel til å tenke på romantikk. Men da han en dag avslører sitt hemmelige begjær, blir han overrasket over Jennifers reaksjon ... Som natt og dag Carolinas drømmer om kjærlighet døde med mannen hennes, og nå holder hun seg opptatt med driften av restauranten sin. En dag kommer en rufsete mann slengende inn etter stengetid, og selv om han skaper kaos i Carolinas rolige og forutsigbare liv, kjenner hun en gnist av noe hun aldri trodde hun skulle få oppleve igjen ... På ville veier TV-skribenten Jack Christopher synes det blir mer research enn han setter pris på når han må ut i villmarken for å forberede et tv-program. Den sjarmerende guiden hans, Danni Spring, har full kontroll, men det har ikke han. Og det irriterer ham at hun ser det. Det han ikke vet, er at hun ser så mye annet i ham.