Beara - dokumentarisk roman om folkemordet i Srebrenica (ebok) av Ivica Ðikić
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ivica Ðikić (forfatter), Ivan Dikic (forfatter), Ivica Dikic (forfatter), Ivica &#272/iki&#263/ (forfatter)

Beara ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Dokumentarisk verk om massakren i Srebrenica, fortalt med en litterær stemme. «Beara» er en dokumentarisk bok om massakren i Srebrenica i 1995. Til nå er det gravd opp over 7000 lik etter den fire dager lange massakren. Likevel er det fortsatt mange, spesielt i Serbia og den serbiske delen av Bosnia, som ikke ønsker å innrømme hva som skjedde. «Beara» kan delvis leses som en reaksjon på viljen til å benekte fakta og rimelige tolkninger. Den ble opprinnelig lansert som en dokumentarisk roman, …
Ebok 262,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel dokumentarisk roman om folkemordet i Srebrenica
Forfattere Ivica Ðikić (forfatter), Ivan Dikic (forfatter), Ivica Dikic (forfatter), Ivica &#272/iki&#263/ (forfatter), Jon Kværne (oversetter)
Utgitt 22 mai 2020
Lengde 233 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256019991
Dokumentarisk verk om massakren i Srebrenica, fortalt med en litterær stemme. «Beara» er en dokumentarisk bok om massakren i Srebrenica i 1995. Til nå er det gravd opp over 7000 lik etter den fire dager lange massakren. Likevel er det fortsatt mange, spesielt i Serbia og den serbiske delen av Bosnia, som ikke ønsker å innrømme hva som skjedde. «Beara» kan delvis leses som en reaksjon på viljen til å benekte fakta og rimelige tolkninger. Den ble opprinnelig lansert som en dokumentarisk roman, men er i hovedsak et dokumentarisk verk. Den gir en kort men grundig fremstilling av hendelsene i Srebrenica: når, hvor og hvordan disse drapene skjedde, og hvem som utførte dem. Ivica Dikic (f. 1977) er en kroatisk forfatter og journalist fra Bosnia-Hercegovina.