Cilkas reise (ebok) av Heather Morris
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Heather Morris (forfatter)

Cilkas reise (Tatovøren i Auschwitz #2) ebok

99,- Veil. pris: 169,-Spar: 70,-
(4)
Cilkas skjønnhet reddet livet hennes - men ble også hennes skjebne. Cilka Klein var bare 16 år da hun i 1942 ble sendt til Auschwitz. Hun var så vakker at hun ble tatt til side, og leirkommandanten brukte henne til sine private behov. Cilka overlevde Auschwitz, men da russerne frigjorde leiren i 1945 ble hun dømt for å ha samarbeidet med den tyske fienden. På nytt ble hun stuet sammen med desperate kvinner og barn. Denne gangen var målet Sibir. Cilka var 18 år da hun havnet i den brutale Gulag…
Ebok 99,- Lydbok 109,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Heather Morris (forfatter), Cecilie Winger (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 5 februar 2020
Lengde 430 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203266935
Cilkas skjønnhet reddet livet hennes - men ble også hennes skjebne. Cilka Klein var bare 16 år da hun i 1942 ble sendt til Auschwitz. Hun var så vakker at hun ble tatt til side, og leirkommandanten brukte henne til sine private behov. Cilka overlevde Auschwitz, men da russerne frigjorde leiren i 1945 ble hun dømt for å ha samarbeidet med den tyske fienden. På nytt ble hun stuet sammen med desperate kvinner og barn. Denne gangen var målet Sibir. Cilka var 18 år da hun havnet i den brutale Gulag-leiren i det øde Sibir. I denne ubeskrivelig mørke tilværelsen, i enda et terrorregime, finner Cilka en utrolig styrke i seg selv. Hun er sterk nok til å hjelpe andre i leiren og til selv å komme gjennom enda et helvete. Dette er fortsettelsen på historien fra «Tatovøren i Auschwitz», og fortellingen er basert på virkelige hendelser.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Cilkas reise

Tja... rått og brutalt fra nazi-terror og fangenskap i Sibir. Men er ikke sikker på om forfatteren greide å formidle råskapen - jeg mener; forfatteren eller oversetteren , det ble noen hjelpeløse formuleringer.