Danehæren (ebok) av Bjørn Andreas Bull-Hansen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Danehæren (Jomsviking #3) ebok

229,-
(7)
Tredje bok i Jomsviking-serien. Året er 1007. Torstein Knarresmed sitter som herse i Vingulmork, det rike kystområdet øst i Viken. Han er blitt en av de mektigste mennene i Skandinavia, og oppveksten som trell er et fjernt minne. Hans elskede Sigrid har født to sønner, et gudehov er reist i skogbrynet ved hersegården. Livet er godt.Men det går mot ufred. Både den ærgjerrige Eirik Jarl i Trøndelag og danekongen Svein Tjugeskjegg har lagt blikket på de engelske rikene. Landområder som en gang lå …
Ebok 229,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Bjørn Andreas Bull-Hansen (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 25 september 2019
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Serie Jomsviking
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205525542
Tredje bok i Jomsviking-serien.

Året er 1007. Torstein Knarresmed sitter som herse i Vingulmork, det rike kystområdet øst i Viken. Han er blitt en av de mektigste mennene i Skandinavia, og oppveksten som trell er et fjernt minne. Hans elskede Sigrid har født to sønner, et gudehov er reist i skogbrynet ved hersegården. Livet er godt.

Men det går mot ufred. Både den ærgjerrige Eirik Jarl i Trøndelag og danekongen Svein Tjugeskjegg har lagt blikket på de engelske rikene. Landområder som en gang lå under danelov, skal gjenerobres, og den forhatte kong Ethelred skal styrtes av tronen.

Danehæren bringer leseren inn i den voldsomme og konfliktfylte tiden da de skandinaviske kongene og jarlene samlet seg i allianser for å erobre de engelske rikene. Samtidig var det en brytningstid. Kristendommen er for alvor på vei, og med den vil det norrøne samfunnet bli forandret for alltid. Torstein Knarresmed, jomsviking og herse over Vingulmork, skal snart befinne seg midt i en konflikt mellom konger og stormenn, og mellom gammel og ny tid.

Jomsviking-serien har mange bind foran seg. Dette er den tredje boken i rekken.

 

Anmelderne mener:

terningkast6_logo

«Bjørn Andreas Bull-Hansen har overgått seg selv med den tredje boken i sin vikingserie! Danehæren er rett og slett en imponerende historisk roman. […] Langsomt bygges historien opp til den kulminerer i et crescendo av dramatikk – spenningen holder helt til siste side.»
Elin Brend Bjørhei, VG

terningkast6_logo

«Bjørn Andreas Bull-Hansen er ute med sin tredje vikingroman om Torstein Knarresmed, Olav Tryggvasons banemann, og det er bare å sette mjødhornet til truten og skåle for storveis skaldekunst. […] Bull-Hansen behersker til fulle kunsten å meisle ut en spenningsmettet historie i et til tider trykkokende språk.»
Christen Hvam, Fredriksstad Blad

terningkast5_logo_logo

«Fantastisk serie […] et høydepunkt i bokhøsten.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

«Som dramatisert og opplevd sagalitteratur, overbeviser den tredje romanen om Torstein Tormodsson, med nært blikk for detaljer og innlevelse i berserkens raseri.»
Ola Hegdal, NRK

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Elsker denne

Fantastisk detaljert serie fra Vikingetiden. Full av Action og detaljer fra hvordan livet kunne vært da.

Ok bok, heldigvis en go oppleser igjen etter bok Nr. 2!!!

Den driver seg selv fremover, jeg bare venter på neste bok👍

OK utdrag