Diskomus på venteværelset - roman (ebok) av Kamilla Danielsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kamilla Danielsen (forfatter)

Diskomus på venteværelset ebok

288,- Veil. pris: 329,-Spar: 41,-
(1)
Eivor er trettifire år og bor alene. Jobben hennes er ubetydelig, livet hennes er ubetydelig, og ei venninne har døpt leiligheten hennes for Venteværelset: Et sted hun bare oppholder seg mens hun venter på at det egentlige livet, det med mannogbarn, skal begynne. Dette er fortellingen om hva som skjer når Eivor bestemmer seg for - omsider - å gjøre en innsats. I alle fall for å dra på en tinderdate eller to. Men spørsmålet melder seg raskt: Hva innebærer det egentlig å leve et godt liv? D…
Ebok 288,- Lydbok 376,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Kamilla Danielsen (forfatter)
Forlag Tiden
Utgitt 4 september 2023
Lengde 226 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788210059667
Eivor er trettifire år og bor alene. Jobben hennes er ubetydelig, livet hennes er ubetydelig, og ei venninne har døpt leiligheten hennes for Venteværelset: Et sted hun bare oppholder seg mens hun venter på at det egentlige livet, det med mannogbarn, skal begynne. Dette er fortellingen om hva som skjer når Eivor bestemmer seg for - omsider - å gjøre en innsats. I alle fall for å dra på en tinderdate eller to. Men spørsmålet melder seg raskt: Hva innebærer det egentlig å leve et godt liv? Diskomus på venteværelset er en historie om å dra på date, men også om alltid å rekke hjem til Dagsrevyen og ligge i stjerneformasjon på badegulvet. Det er en historie om gamle venninner, nye menn, ikke-helt-nye koner, ektemenn og ekskjærester - og om en lyspære som aldri slutter å blinke. Debutant Kamilla Danielsen har skrevet en morsom roman. En mørk roman. En roman om en kvinne på randen av alle mulige slags sammenbrudd. Men hun har absolutt ikke skrevet en kjærlighetshistorie.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Mørkt og morsomt, med glimt av varme

Mørk og morsom bok, med glimt av noe som kan ligne på varme og medmenneskelighet. Om å åpne opp, men ikke slippe inn. En fortelling med mange lag om livet i 30-årene. Like relevant for single som for de med mannogbarn.