Farfars jente (ebok) av Svein Aage Johnsen
Legg til i ønskeliste
Svein Aage Johnsen (forfatter)

Farfars jente ebok

99,-
(1)
Ida Ås er lærer ved en ungdomsskole i Oslo. Hun har blitt plaga av ektemannen, både psykisk og fysisk. Hun ble skilt fra psykopaten, og vil reise vekk for å roe nervene. Ida tar toget, og stanser i en relativt ukjent dal på Østlandet. Hun tar inn på bygdas hotell og har planer om å bli i fire uker for å fiske, fotografere og bruke sykkelen flittig. Alt forandres da hun får kjæreste - en skribent som viser henne rundt i flere dalfører. Omsider kommer det fram at oslojenta har en arv etter sin fa…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Svein Aage Johnsen (forfatter)
Lengde 260 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788291383071
Ida Ås er lærer ved en ungdomsskole i Oslo. Hun har blitt plaga av ektemannen, både psykisk og fysisk. Hun ble skilt fra psykopaten, og vil reise vekk for å roe nervene. Ida tar toget, og stanser i en relativt ukjent dal på Østlandet. Hun tar inn på bygdas hotell og har planer om å bli i fire uker for å fiske, fotografere og bruke sykkelen flittig. Alt forandres da hun får kjæreste - en skribent som viser henne rundt i flere dalfører. Omsider kommer det fram at oslojenta har en arv etter sin farfar - en gedigen eiendoms gave som skal forandre hennes liv, og etterhvert blir hun en holden kvinne med gård og grunn, og en fyldig konto. En forunderlig og romslig roman, som beskriver at kjærlighet nesten kan flytte fjell.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Farfars jente

Herlig kortroman der det meste skjer øst i Østerdalen. Hovedpersonen aner ikke at bestefar gir henne en ikke ubetydelig arv. Livet blir underlig, spennende og forandret. Livet på småbruket gir Ida ny innsikt og nye krefter. Man blir munter i sjel og sinn av å lese den lettleste boka.