Himmelblomsttreet (ebok) av Gert Nygårdshaug
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gert Nygårdshaug (forfatter)

Himmelblomsttreet (Mino #2) ebok

249,-
(1)
«Vi er to menn. Du er knapt førti, jeg litt yngre. Vi sitter i det grønneste av alt grønt. Hør alle lydene. Det er ingen gråt. Jungelen gråt heller ikke da min landsby ble brent og alle mine døde. Jungelen kan ikke gråte. Jungelen føder stadig nytt liv. Milliarder på milliarder av nye liv. Dette må vi passe på, Yenso, du og jeg, kanskje er det derfor vi sitter her nå, nettopp fordi du og jeg skal passe på denne jungelen som det aller viktigste på hele denne kloden.» Hoverpersonen i Himmelbloms…
Ebok 249,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Gert Nygårdshaug (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 25 mars 2011
Lengde 459 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Serie Mino
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202314811
«Vi er to menn. Du er knapt førti, jeg litt yngre. Vi sitter i det grønneste av alt grønt. Hør alle lydene. Det er ingen gråt. Jungelen gråt heller ikke da min landsby ble brent og alle mine døde. Jungelen kan ikke gråte. Jungelen føder stadig nytt liv. Milliarder på milliarder av nye liv. Dette må vi passe på, Yenso, du og jeg, kanskje er det derfor vi sitter her nå, nettopp fordi du og jeg skal passe på denne jungelen som det aller viktigste på hele denne kloden.» Hoverpersonen i Himmelblomsttreet, Jens Oder Flirum - alias Yenso - sitter sammen med kameraten Mino i Amazonas-jungelen. Hensynsløs kapitalistisk utnytting har ødelagt jungelen. Dette skal de bekjempe. Jens Oder Flirum vender tilbake til Europa for å iverksette Den Store Planen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk bok - elendig oppleser

Det er synd, at en så dårlig opplesning, skal ødelegge for en så fin bok. Tenk å kunne ta penger for noe sånt?! Oppleser har totalt feil tonefall gjennom hele teksten, og legger trykk på feil plass! Eks: Nordøstover. Leses opp som; Nordøst, Over. Må konsentrere deg for å få med deg hva han sier..