Hva skjedde med Esme Lennox (ebok) av Maggie O'Farrell
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maggie O'Farrell (forfatter)

Hva skjedde med Esme Lennox ebok

159,-
(2)
Denne vakre og gripende romanen utspiller seg i kolonitidens India og i Edinburgh, fra 1930-årene og til i dag. Den forteller historien om Esme Lennox, en intelligent og egenrådig jente som ikke helt klarer å tilpasse seg sin konvensjonelle families sosiale regler. 16 år gammel blir hun visket ut av familiens historie. 60 år senere får Iris Lockhart en uventet telefon. Hun blir bedt om å hente sin grandtante Esme Lennox på asylet, som skal nedlegges. Men Iris har aldri hørt om grandtanten. Like…
Ebok 159,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Maggie O'Farrell (forfatter), Bodil Engen (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 9 april 2014
Lengde 237 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203370335
Denne vakre og gripende romanen utspiller seg i kolonitidens India og i Edinburgh, fra 1930-årene og til i dag. Den forteller historien om Esme Lennox, en intelligent og egenrådig jente som ikke helt klarer å tilpasse seg sin konvensjonelle families sosiale regler. 16 år gammel blir hun visket ut av familiens historie. 60 år senere får Iris Lockhart en uventet telefon. Hun blir bedt om å hente sin grandtante Esme Lennox på asylet, som skal nedlegges. Men Iris har aldri hørt om grandtanten. Likevel ser hun seg nødt til å ta seg av den gamle damen, og etter hvert oppstår det en helt spesiell kontakt mellom dem. Langsomt får vi innblikk i Esmes liv. Det er en hjerteskjærende beretning om to søstre - om ensomheten som knytter dem sammen, og rivaliseringen som river dem fra hverandre og fører til et umenneskelig svik.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Tre skjebner Maggie O`Farrells tredje bok er en spennende roman om tre kvinneskjebner.

Maggie O'Farrel skriver en herlig blanding mellom det som skjer nå og tidligere. Det gjør boken til en interessant og underholdende. En flott fortellerteknikk gjennom hele boken. Men også litt forvirrende, for enkelte ganger blir tankene til Esme, og de korte fortellingene litt for tett. Til tider minner romanen meg om en krim, men den er likevel fortalt på en annen måte. Det river i følelsene når man leser om behandlingen av Esme. Samhørigheten til de tre kvinnene virker innviklet og komplisert, men er egentlig enkel.