Jenta som fikk en stemme (ebok) av Abi Daré
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Abi Daré (forfatter)

Jenta som fikk en stemme ebok

297,- Veil. pris: 339,-Spar: 42,-
(2)
Fjorten år gamle Adunni vokser opp på den nigerianske landsbygda og drømmer bare om én ting. Å få utdannelse. Moren hennes har alltid sagt at det er den eneste måten å få en stemme på, en mulighet til å bli hørt og bestemme sin egen framtid. Men i stedet for utdannelse får hun en mann, solgt av faren som kone nummer tre til en eldre mann som vil at hun skal føde ham en sønn og arving. Hun ser drømmen sakte smuldre opp og flykter til byen, med håp om et bedre liv, og ender opp som hushjelp h…
Ebok 297,- Lydbok 332,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Abi Daré (forfatter), Ragnhild Eikli (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 27 april 2023
Lengde 349 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248932062
Fjorten år gamle Adunni vokser opp på den nigerianske landsbygda og drømmer bare om én ting. Å få utdannelse. Moren hennes har alltid sagt at det er den eneste måten å få en stemme på, en mulighet til å bli hørt og bestemme sin egen framtid. Men i stedet for utdannelse får hun en mann, solgt av faren som kone nummer tre til en eldre mann som vil at hun skal føde ham en sønn og arving. Hun ser drømmen sakte smuldre opp og flykter til byen, med håp om et bedre liv, og ender opp som hushjelp hos en velstående familie i Lagos. Både som datter, underdanig kone og maktesløs tjener erfarer Adunni at hun er ingen. Når hun innser at hun må stå opp for, ikke bare seg selv, men også for andre som har vært der før henne og for de som kommer etter, finner hun en måte å snakke på, helt til noen lytter.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Sterk og rørende

Boka gjorde dypt inntrykk. Sterk, vond, opprørende, god og rørende. Har ikke lest boka på originalspråket, men mener bestemt at oversetteren må ha gjort en glitrende oversettelse.

Sår og viktig

En viktig påminnelse om at jenters rett til utdanning i store deler av verden fortsatt ikke er noe vi kan ta for gitt.