Knuste hjerter og halve sannheter - roman (ebok) av Geir Sætre
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Geir Sætre (forfatter)

Knuste hjerter og halve sannheter (Force manjeure) ebok

49,-
(1)
Edgar Paasche er en ung mann med et spesielt syn på livet. Kort oppsummert: Navn: Edgar Paasche Kallenavn: Eddie Alder: 26 Sivil status: Ungkar Familie: Mor og far Jobb: Lagerarbeider/truckfører Dametekke: Begrenset Kvinnesyn: Komplisert Selvinnsikt: Dårlig Sosiale antenner: Utfordrende Selvbilde: Dårlig Forbedringspotensiale: Stort Endringsevne: Liten Geir Sætre har en allsidig bakgrunn, med erfaring fra Mellom-Amerika, Forsvaret, offshore og blant de svakere stilte i samfunnet. Geir er utda…
Ebok 49,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Geir Sætre (forfatter)
Forlag Comino
Utgitt 26 august 2015
Lengde 341 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293325338
Edgar Paasche er en ung mann med et spesielt syn på livet. Kort oppsummert: Navn: Edgar Paasche Kallenavn: Eddie Alder: 26 Sivil status: Ungkar Familie: Mor og far Jobb: Lagerarbeider/truckfører Dametekke: Begrenset Kvinnesyn: Komplisert Selvinnsikt: Dårlig Sosiale antenner: Utfordrende Selvbilde: Dårlig Forbedringspotensiale: Stort Endringsevne: Liten Geir Sætre har en allsidig bakgrunn, med erfaring fra Mellom-Amerika, Forsvaret, offshore og blant de svakere stilte i samfunnet. Geir er utdannet ingeniør, og hans direkte stil og skråblikk på livet skaper både humor i hverdagen og kontroversielle situasjoner.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En skikkelig gutteroman.

Anbefalt lesing for gutter i alle aldre. Romanen virker å være noe tilbake i tid siden det ikke er nevnt mobil, sosiale medier eller CD. Noe som jeg håper blir mer aktuelt i de neste bøkene. Lettlest og frisk i språket. Dialogene til hovedpersonen er rett fra levra, som gir diskusjoner om temaer fra feminisme til litteratur. Tror mange menn vil kjenne seg igjen, eller at de kjenner noen som er som Eddie. En frisk og munter pust fra mye annen litteratur.