Krone Chokolade - kamproman (ebok) av Sturle Brustad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sturle Brustad (forfatter)

Krone Chokolade ebok

151,-
(1)
Fra forfatteren av ANARCHY IN ÅMOT. Vi lever i endringssamfunnet. Avisene skriver daglig om snuoperasjoner, omorganiseringer, nedbemanninger. De rammer oss alle - har vi ikke opplevd det ennå, så kommer vi til å gjøre det. Hva gjør det med oss? Hva tenker og føler vi når stedet vi jobber, blir snudd på hodet og ingenting lenger skal være som det var? Akkurat det er det Krone Chokolade handler om - om kampene vi må kjempe for å gjenvinne balansen og stå oppreist når endringene…
Ebok 151,-

Andre har også kjøpt

Undertittel kamproman
Forfattere Sturle Brustad (forfatter)
Forlag Anarki forlag
Utgitt 6 mars 2019
Lengde 428 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269136210
Fra forfatteren av ANARCHY IN ÅMOT. Vi lever i endringssamfunnet. Avisene skriver daglig om snuoperasjoner, omorganiseringer, nedbemanninger. De rammer oss alle - har vi ikke opplevd det ennå, så kommer vi til å gjøre det. Hva gjør det med oss? Hva tenker og føler vi når stedet vi jobber, blir snudd på hodet og ingenting lenger skal være som det var? Akkurat det er det Krone Chokolade handler om - om kampene vi må kjempe for å gjenvinne balansen og stå oppreist når endringene har satt inn. Krone Chokolade. Fordi det er en kamp.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Krone Chokolade

Boken er fantastisk engasjerende og beskriver hvordan endringer i arbeidslivet påvirker oss. Jeg ble etterhvert så grepet i handlingen at jeg ikke klarte å legge boken fra meg. Dette er en bok jeg kommer til å lese flere ganger.