Landsbyens blod (ebok) av Lianke Yan
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lianke Yan (forfatter)

Landsbyens blod ebok

249,-
Denne romanen bygger på den uhyggelige - og sanne - historien om hvordan millioner av uvitende bønder på landsbygda i Kina ble infisert med HIV-viruset på grunn av organisert kjøp og salg av blod. Romanens forteller er tolv år gammel og død. Han er blitt forgiftet av landsbyboere som ville hevne seg på guttens far - mannen som organiserte den storstilte og innbringende handelen med blod. Selv om temaet han behandler er brutalt og realistisk, er dette en vakker, poetisk og klok beretning om sv…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lianke Yan (forfatter), Brit Sæthre (oversetter)
Forlag Font
Utgitt 29 februar 2012
Lengde 267 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281691940
Denne romanen bygger på den uhyggelige - og sanne - historien om hvordan millioner av uvitende bønder på landsbygda i Kina ble infisert med HIV-viruset på grunn av organisert kjøp og salg av blod. Romanens forteller er tolv år gammel og død. Han er blitt forgiftet av landsbyboere som ville hevne seg på guttens far - mannen som organiserte den storstilte og innbringende handelen med blod. Selv om temaet han behandler er brutalt og realistisk, er dette en vakker, poetisk og klok beretning om svik og menneskelig storhet i møtet med døden. Dette er en historie om enkeltmennesker og hele samfunn som går til grunne fordi deres små drømmer om et bedre liv brukes mot dem av et likegyldig system som gir griskheten fritt spillerom. Men det er også historien om ukuelige livskrefter og om livsdrømmens grenseløse utholdenhet - selv langt inn i døden.

«Lysende velskrevet (...) en flott fortalt, symbolmettet og engasjerende historie om hvordan den kinesiske sammensmeltingen av arkaiske kulturtradisjoner og kommunistisk kaderdisiplin har etterlatt seg en blodig stripe av ødelagte enkeltmennesker.»