Olive Kitteridge (ebok) av Elizabeth Strout
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Elizabeth Strout (forfatter)

Olive Kitteridge (Olive #1) ebok

149,-
(6)
Den lille småbyen Crosby i Maine ser kanskje ikke ut som all verden der den ligger, stille og gammelmodig. Men for den som vet å se etter, er Crosby hele verden. Og i de små og vanlige livene som leves der, kan vi møte alle menneskehetens store dramaer: begjær, fortvilelse, sjalusi, svik, håp, trofasthet og kjærlighet. I hvert av disse dramaene spiller også Olive Kitteridge sin helt egen rolle - enten den er liten eller stor. Hun er den mutte pensjonerte skolelæreren, hun er en av småbyens kjen…
Ebok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Elizabeth Strout (forfatter), Hilde Rød-Larsen (oversetter)
Forlag Press
Utgitt 21 august 2015
Lengde 289 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Serie Olive
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788232800483
Den lille småbyen Crosby i Maine ser kanskje ikke ut som all verden der den ligger, stille og gammelmodig. Men for den som vet å se etter, er Crosby hele verden. Og i de små og vanlige livene som leves der, kan vi møte alle menneskehetens store dramaer: begjær, fortvilelse, sjalusi, svik, håp, trofasthet og kjærlighet. I hvert av disse dramaene spiller også Olive Kitteridge sin helt egen rolle - enten den er liten eller stor. Hun er den mutte pensjonerte skolelæreren, hun er en av småbyens kjente skikkelser. Noen ganger er hun oppfarende, noen ganger er hun tålmodig. Noen ganger er hun klok, noen ganger er hun forstokket. Og noen ganger banker hjertet hennes hardt og sterkt, noen ganger går det i stykker.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Rørende, meget godt skrevet og oversatt, novelleform , familiehistorier og enkeltskjebner i den lille byen med havna og alle rutinene og Olive. Olive og menneskelivets sjanser overrasket, og igjen blir vi minnet om at mennesket er ikke bare hva det selv tror eller det du ser.