Opptegnelser fra et kjellerdyp - roman (ebok) av Fjodor M. Dostojevskij
Legg til i ønskeliste

Opptegnelser fra et kjellerdyp ebok

149,-
«Jeg er et sykt menneske ... Jeg er et ondt menneske. Et frastøtende menneske er jeg.» Slik presenterer Kjellermennesket seg selv. I såret stolthet har han trukket seg tilbake til sin krok der han sitter og spinner sine tanker - og forteller sin feberaktige og nesten komiske historie om sitt brudd med samfunnet. Denne boka betegner et skille i forfatterens livsverk. For første gang reiser Dostojevskij her de filosofiske spørsmål og problemstillinger som han senere skulle utdype i de store roman…
Ebok 149,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Fjodor M. Dostojevskij (forfatter), Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij (forfatter), F.M. Dostoevskij (forfatter), Gunnar Opeide (oversetter)
Forlag Solum
Utgitt 9 januar 2020
Lengde 177 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256021949
«Jeg er et sykt menneske ... Jeg er et ondt menneske. Et frastøtende menneske er jeg.» Slik presenterer Kjellermennesket seg selv. I såret stolthet har han trukket seg tilbake til sin krok der han sitter og spinner sine tanker - og forteller sin feberaktige og nesten komiske historie om sitt brudd med samfunnet. Denne boka betegner et skille i forfatterens livsverk. For første gang reiser Dostojevskij her de filosofiske spørsmål og problemstillinger som han senere skulle utdype i de store romanene.