Orkanen (ebok) av Linda Ask-Knutsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
79,-
(6)
Mira er en 36 år gammel suksessfull Bergens-gründer med spesielle evner. Hele sitt voksne liv har hun følt et savn, og selv om tegnene rundt henne prøver å hjelpe, fortrenger hun dem som så mye annet i livet. Hun bryter med samboeren og reiser fra Bergen med kollegaen Roberto for å etablerere et nytt avdelingskontor i Brasil. Da de ankommer Brasil er Mira et hett navn i alle nyhetsbilder ... Linda Ask-Knutsen (f. 1956) Hun er født i Bergen, men vokste opp i Oslo. Hun er utdannet telegraf…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Linda Ask-Knutsen (forfatter)
Forlag Kolofon
Utgitt 20 april 2015
Lengde 408 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788230012734
Mira er en 36 år gammel suksessfull Bergens-gründer med spesielle evner. Hele sitt voksne liv har hun følt et savn, og selv om tegnene rundt henne prøver å hjelpe, fortrenger hun dem som så mye annet i livet. Hun bryter med samboeren og reiser fra Bergen med kollegaen Roberto for å etablerere et nytt avdelingskontor i Brasil. Da de ankommer Brasil er Mira et hett navn i alle nyhetsbilder ... Linda Ask-Knutsen (f. 1956) Hun er født i Bergen, men vokste opp i Oslo. Hun er utdannet telegrafist og elektronikkingeniør.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

ORKANEN

En flott leseopplevelse der du fort lever deg inn i hovedpersonens liv! En bok som er vanskelig å legge fra seg, og der du håper historien får en fortsettelse!

Lovende debytroman

Jeg har hatt gleden av å ha Linda Ask-Knutsen til sjef, og hun er like inspirerende som forfatter. Er virkelig imponert over hva hun har fått til, og "Orkanen" er absolutt verdt å lese. Gleder meg til fortsettelsen. Tar med meg "Cafè Estrella" på stranden i sommer. Lise J.

Orkanen

Orkanen, Linda Ask-Knutsen Kolofon forlag, 2015 Stormen Marianne herjer vestlandskysten, og bokens hovedperson, Mira Cara, står ved et veiskille i livet. Valget stå mellom å følge drømmer eller forbli i en av livets blindveier. Allerede tidlig i boken får en som leser kjennskap til Miras evner; hennes sterke intuisjon og hennes evne til å lytte og tolke opplevelser. Vi følger Mira Caras reise fra Bergen til Santiago i Brasil. Det starter med stormen Marianne og Mira ser på stormen som et tegn på at livet hennes er i endring. Samtidig herjer orkanen Mira Cara kysten av Brasil. Bokens hovedperson må ta et oppgjør med livet hun lever i Bergen før hun kan legge ut på dette som kan bli hennes livs reise. Parallelt med hennes reise gir forfatteren oss et innblikk i Miras indre reise og jakten på hennes avdøde fars historie. Boken gir en god leseropplevelse. Med gode beskrivelser av situasjoner og steder drives en som leser gjennom boken. Det er aldri langt til neste høydepunkt. Samtidig gir boken rom for ettertanke, denne tids søken etter mening med livet blir belyst og utfordret gjennom forfatterens beskrivelse av Miras drømmer og intuisjon. Godfølelsen og ettertenksomheten sitter igjen i kroppen etter å lest siste side. Orkanen er Linda Ask-Knutsen debutroman og det skal bli spennende å følge forfatteren videre.

En av de mest velskrevede romanene jeg har lest. Historien er spennende, underfundig, samtidig som den rører ved hjerteroten din. Når du først begynner å lese denne, klarer du ikke å legge den fra deg. Jeg gleder meg nå veldig til å ta fatt på bok nummer to, Cafe Estrella.

Orkanen Orkanen er en perle av en roman - av typen man sjelden finner. En historie som tar deg med til steder du må google i håp om at de eksisterer - på samme måte som du håper at du kan få treffe personene som forfatteren så levende beskriver! Ask-Knutsen viser stor fortellerglede og har en kreativitet i historien som gjør at man føler at man får være med på en veldig spesielle reise. Heldigvis er ikke reisen slutt - jeg har store forventninger til fortsettelsen.