Punktum midt i en vakker setning - roman (ebok) av Elin Åsbakk Lind
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Elin Åsbakk Lind (forfatter)

Punktum midt i en vakker setning ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(1)
Skal jeg bare fortsette? Som om alt er ved det samme? Som om solnedgangene er de samme og steinene fortsatt ligger som et perlekjede langs fjellets nakke? Som om gresset duver i vinden på samme måte, og grusveien svinger seg til høyre i akkurat samme vinkel rett ved der du løftet en tafatt hånd til meg da jeg dro? Skal jeg bare ta én dag av gangen? Skal disse armene bare omfavne en annen som venter på kaia, stryke ham over kinnet, skal leppene mine smile helt naturlig til ham, skal jeg forme or…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Elin Åsbakk Lind (forfatter)
Forlag Quintano
Utgitt 8 september 2016
Lengde 142 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293442127
Skal jeg bare fortsette? Som om alt er ved det samme? Som om solnedgangene er de samme og steinene fortsatt ligger som et perlekjede langs fjellets nakke? Som om gresset duver i vinden på samme måte, og grusveien svinger seg til høyre i akkurat samme vinkel rett ved der du løftet en tafatt hånd til meg da jeg dro? Skal jeg bare ta én dag av gangen? Skal disse armene bare omfavne en annen som venter på kaia, stryke ham over kinnet, skal leppene mine smile helt naturlig til ham, skal jeg forme ord som beskriver denne sommeren, det jeg kan fortelle fra denne sommeren? Alt det andre, alt det jeg aldri kan fortelle og aldri kan glemme, skal jeg bare legge det bort? Etter et samlivsbrudd rømmer Mattias spontant til sin eldre grandtante Maria på ei øy i havgapet. Han aner ikke hvorfor han drar dit og har ikke vært der siden han var liten, men på øya snubler han over Marias egne hemmeligheter og traumer. Sammen lærer Mattias og Maria noe viktig om tap, savn og forskjellen mellom det å være ensom og det å være alene. Punktum midt i en vakker setning er en vakker og underfundig roman hvor to mennesker med skrubbsårhjerter søker ly sammen i et nordnorsk storslått og vilt landskap.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En lavmælt historie med et fantastisk driv

Elin Lind skriver lekent, men nøkternt. Språket kler historien, og gjør det lett å se for seg omgivelsene og personene, som man raskt får hjerte for. En bok for alle som har elsket og tapt. Og for alle som har elsket og vunnet.