Skjult skjønnhet (ebok) av Lucinda Riley
Legg til i ønskeliste
Lucinda Riley (forfatter)

Skjult skjønnhet ebok

329,- Kommer: 5 september 2024
Skjult skjønnhet er en fascinerende og følelsesladd fortelling om familiebånd, hemmeligheter, hevntanker og skjebnens lunefulle veier. Romanen ble opprinnelig utgitt i 1993 under Lucinda Rileys tidligere navn, Lucinda Edmonds. Boken har nå blitt redigert og fått nytt liv av Harry Whittaker, Lucindas sønn og medforfatter av den internasjonale bestselgeren Atlas: Historien om Pa Salt (2023). Skjult skjønnhet vil bli utgitt over hele verden i september…
Ebok 329,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lucinda Riley (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 5 september 2024
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202846855

Skjult skjønnhet er en fascinerende og følelsesladd fortelling om familiebånd, hemmeligheter, hevntanker og skjebnens lunefulle veier. Romanen ble opprinnelig utgitt i 1993 under Lucinda Rileys tidligere navn, Lucinda Edmonds. Boken har nå blitt redigert og fått nytt liv av Harry Whittaker, Lucindas sønn og medforfatter av den internasjonale bestselgeren Atlas: Historien om Pa Salt (2023). Skjult skjønnhet vil bli utgitt over hele verden i september 2024.

I boken møter vi Leah Thompson som vokser opp i fattige kår i idylliske Yorkshire. Hun blir tatt inn i varmen hos den velstående og myteomspunne familien Delancey, hvor hennes mor arbeider som husholderske. Noen år senere tar den vakre ungjenta verden med storm som fotomodell, og Leah lever snart et glamorøst luksusliv med base både i Milano, London og New York. Men fortiden følger henne som en mørk skygge, og på mystisk vis er hennes skjebne bundet sammen med en tragisk historie om to små søsken i Polen under andre verdenskrig. Mens urovekkende hemmeligheter truer med å bli avslørt, blir Leah hjemsøkt av en illevarslende spådom fra fortiden.