Svik (ebok) av Abdulrazak Gurnah
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Abdulrazak Gurnah (forfatter)

Svik ebok

169,- Veil. pris: 299,-Spar: 130,-
(1)
TERNINGKAST 6 - Tarald Aano, Stavanger Aftenblad. Vinner av Nobelprisen i litteratur 2021.  I 1899, i en landsby på Afrikas østkyst, er Hassanali på vei til moskeen for å gjøre alt klart til morgenbønnen. Men før han kommer så langt, ramler en engelskmann inn fra en sidegate og kollapser ved føttene hans. Hassanali får med seg mannen hjem, der han langsomt friskner til. Mannen viser seg å være Martin Pearce, forf…
Ebok 169,- Lydbok 199,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Abdulrazak Gurnah (forfatter), Tone Formo (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 16 august 2023
Lengde 326 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205588028
TERNINGKAST 6 - Tarald Aano, Stavanger Aftenblad.

Vinner av Nobelprisen i litteratur 2021. 

I 1899, i en landsby på Afrikas østkyst, er Hassanali på vei til moskeen for å gjøre alt klart til morgenbønnen. Men før han kommer så langt, ramler en engelskmann inn fra en sidegate og kollapser ved føttene hans. Hassanali får med seg mannen hjem, der han langsomt friskner til. Mannen viser seg å være Martin Pearce, forfatter, eventyrer og litt av en orientalist. Han forelsker seg i den vakre søsteren til Hassanali, Rehana, som har pleiet ham mens han lå syk. 

Femti år senere, rett før løsrivelsen fra det britiske imperiet, er det Amin som forelsker seg i Jamila, barnebarnet til Martin og Rehana. Gjennom fortellingen om to forbudte kjærlighetsforhold fra to tidsepoker utforsker Abdulrazak Gurnah de personlige og politiske konsekvensene av kolonialismen, kjærlighetens omskiftninger og fortellingens kraft.