Tapte fragmenter (ebok) av Franz Kafka
Legg til i ønskeliste
Franz Kafka (forfatter)

Tapte fragmenter ebok

299,-
«Hvor er F.? Jeg har ikke sett ham på lenge.» «F.? Du vet ikke hvor F. er? F. er i en labyrint, og han kommer seg neppe ut av den.» «F.? Vår F.? F. med skjegget?» «Han, ja.» «I en labyrint?» «Ja.» Tekstene som her for første gang foreligger på norsk, gir et noe annet bilde av den mannen som kanskje mer enn noen annen forbindes med det moderne menneskets lodd. Gjennom korte og lengre fragmenter, påbegynte og avbrutte fortellinger og gåtefulle, poetiske nedtegnelser viser Kafka seg her som en un…
Ebok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Franz Kafka (forfatter), Asbjørn Stenmark (redaktør), Asbjørn Stenmark (oversetter), Asbjørn Stenmark (annet), Arild Vange (redaktør), Arild Vange (oversetter), Arild Vange (annet)
Utgitt 3 juni 2024
Lengde 234 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256029617
«Hvor er F.? Jeg har ikke sett ham på lenge.» «F.? Du vet ikke hvor F. er? F. er i en labyrint, og han kommer seg neppe ut av den.» «F.? Vår F.? F. med skjegget?» «Han, ja.» «I en labyrint?» «Ja.» Tekstene som her for første gang foreligger på norsk, gir et noe annet bilde av den mannen som kanskje mer enn noen annen forbindes med det moderne menneskets lodd. Gjennom korte og lengre fragmenter, påbegynte og avbrutte fortellinger og gåtefulle, poetiske nedtegnelser viser Kafka seg her som en underfundig og særegen humorist. Det er en leken og eksperimenterende Kafka vi møter i Tapte fragmenter, der det paradoksale og det labyrintiske står sentralt i utformingen av et unikt litterært univers, som hundre år etter forfatterens død fortsetter å fasinere lesere over hele verden.