Til paradis (ebok) av Hanya Yanagihara
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Hanya Yanagihara (forfatter)

Til paradis ebok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(4)
Ny stor roman fra forfatteren av Et lite liv. Til paradis er en modig, storslått roman som strekker seg over tre århundrer og tre alternative versjoner av det amerikanske samfunnet. Romanen er lagt til et hus i Washington Square Park i 1893, 1993 og 2093, og er en fortelling om familie, elskere, sykdom, tap og drømmen om å finne paradis. Det som forener karakterene i romanen, er de egenskapene som gjør oss til mennesker: Frykt. Kjærlighet. Skam. Lengsel. Ensomhet. Og ikke minst vårt inderlige ø…
Ebok 218,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Hanya Yanagihara (forfatter), Guro Dimmen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 april 2022
Lengde 731 sider
Sjanger Romaner, Fantasy og science fiction, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205562110
Ny stor roman fra forfatteren av Et lite liv. Til paradis er en modig, storslått roman som strekker seg over tre århundrer og tre alternative versjoner av det amerikanske samfunnet. Romanen er lagt til et hus i Washington Square Park i 1893, 1993 og 2093, og er en fortelling om familie, elskere, sykdom, tap og drømmen om å finne paradis. Det som forener karakterene i romanen, er de egenskapene som gjør oss til mennesker: Frykt. Kjærlighet. Skam. Lengsel. Ensomhet. Og ikke minst vårt inderlige ønske om å beskytte dem vi elsker - og smerten som oppstår når vi ikke er i stand til det.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Vakker

Storslagent, vakkert, gruvekkende...

Denne romanen har alt, og språket er nydelig. Lang, ja, og ganske omstendelig, men dette er romanen du bare må ta deg god tid til å lese.

Fantastisk

Fantastisk opplevelse å lese denne, skulle ønsket meg mer enn "bare" 731 sider, litt trist å være ferdig med å lese den, men den blir nok værende med meg videre en god stund til. Anbefales!