Usynlig (ebok) av Paul Auster
Legg til i ønskeliste
Paul Auster (forfatter)

Usynlig (Aschehoug ebok #4) ebok

159,-
(1)
New York 1967. Den unge litteraturstudenten Adam Walker får oppfylt sin store drøm: En fransk gjesteprofessor, Rudolf Born, tilbyr ham en større sum penger så han kan starte et litterært tidsskrift. Men hvorfor vil han gi så mye penger til en ung mann han knapt kjenner? Hvem er Born egentlig, og hva slags forhold har han til vakre, mystiske Margot? Adam trekkes inn i et underlig trekantforhold som får store konsekvenser, både for ham selv og andre. I denne romanen skaper Auster en spenning og …
Ebok 159,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Paul Auster (forfatter), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 28 mars 2011
Lengde 222 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203214974
New York 1967. Den unge litteraturstudenten Adam Walker får oppfylt sin store drøm: En fransk gjesteprofessor, Rudolf Born, tilbyr ham en større sum penger så han kan starte et litterært tidsskrift. Men hvorfor vil han gi så mye penger til en ung mann han knapt kjenner? Hvem er Born egentlig, og hva slags forhold har han til vakre, mystiske Margot? Adam trekkes inn i et underlig trekantforhold som får store konsekvenser, både for ham selv og andre. I denne romanen skaper Auster en spenning og en krimlignende atmosfære som varer til siste punktum. Tre ulike stemmer forteller den fascinerende historien som strekker seg over 40 år og foregår i New York, Paris og på en fjerntliggende øy i Karibia. "Usynlig" handler om identitet og ansvar, om tilfeldighetenes spill, men først og fremst om den totale, umulige, avviste, destruktive og fantastiske kjærligheten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fengslende roman

Paul Austers femtende roman holder leseren fast til siste linje. Intens spenning Dette er en bok som du blir dratt inn i, som er vanskelig å legge fra seg. Du gleder deg til å lese videre i den, må simpelthen vite hva som skjer på neste side. Denne intense opplevelsen holder seg gjennom hele romanen. Den er på en måte lik de andre bøkene av Auster, men på en annen måte er den ikke det. Romanen er anbefalt lesing på høyeste plan.