Veke 53 - roman (ebok) av Agnes Ravatn
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Agnes Ravatn (forfatter)

Veke 53 ebok

329,-
(2)
Denne debutromanen er ein original, humoristisk og sår variasjon over eit kjent tema. Georg Ulveset er ein middelaldrande, skild lektor som innser at han er misfornøgd med dei fleste vala han har teke i livet, utan at han heilt veit kva han skal gjere med det. Han innser at han treng ein ny sjanse. Det nærmar seg juleferie, og han fryktar at han blir åleine på julaftan. Før den tid er han pålagd å gå i eit middagsselskap. Dei siste vekene i året byr på mange endringar for Georg, den beste venn…
Ebok 329,- Lydbok 379,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Agnes Ravatn (forfatter)
Forlag Samlaget
Utgitt 12 oktober 2012
Lengde 198 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788252182323
Denne debutromanen er ein original, humoristisk og sår variasjon over eit kjent tema. Georg Ulveset er ein middelaldrande, skild lektor som innser at han er misfornøgd med dei fleste vala han har teke i livet, utan at han heilt veit kva han skal gjere med det. Han innser at han treng ein ny sjanse. Det nærmar seg juleferie, og han fryktar at han blir åleine på julaftan. Før den tid er han pålagd å gå i eit middagsselskap. Dei siste vekene i året byr på mange endringar for Georg, den beste vennen hans blir alvorleg sjuk, og han møter att ein stor kjærleik frå ungdommen. Alt dette medan han freistar så godt han kan å halde på den sjølvironiske fasaden.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fin

Fin bok om relasjoner, og livets opp og nedturer. Skrevet på en flott måte med humor som gjør at boken ikke tipper over til deprimerende.