Vestersand (ebok) av Ingeborg Arvola
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
329,- Kommer: 20 august 2024
Hva gjør vel skammen, når han står i den sammen med meg?Kniven i ilden vant norske leseres hjerter i 2022. Vestersand er andre bok i den populære serien Ruijan rannalla – Sanger fra Ishavet.Året er 1862. Brita Caisa slipper ut fra fengsel i Pykeijä. Høygravid tråkker hun i snødrevet, hun vet ikke hvor hun skal ta veien. Kjæresten Mikko soner fremdeles i fengsel for deres forargelige samliv. Han vet ikke at Brita Caisa bær…
Ebok 329,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Ingeborg Arvola (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 august 2024
Lengde 520 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202839246

Hva gjør vel skammen, når han står i den sammen med meg?
Kniven i ilden vant norske leseres hjerter i 2022. Vestersand er andre bok i den populære serien Ruijan rannalla – Sanger fra Ishavet.
Året er 1862. Brita Caisa slipper ut fra fengsel i Pykeijä. Høygravid tråkker hun i snødrevet, hun vet ikke hvor hun skal ta veien. Kjæresten Mikko soner fremdeles i fengsel for deres forargelige samliv. Han vet ikke at Brita Caisa bærer barnet deres i magen. Hun drømmer om at Mikko skal bygge et hjem til dem, en tømmerpirtti. Han er ennå ikke løst fra ekteskapet med Gretha Lisa.
Vestersand tar oss med til Neiden og Pykeijä, til hvalfangst og amerikabåt, til sommerfiske og sauna, til livsfarlig sjalusi og stor kjærlighet.