Xiania - 2 : Ada (ebok) av Lotta Elstad
Legg til i ønskeliste
Lotta Elstad (forfatter)

Xiania (Xiania #2) ebok

329,- Kommer: 5 september 2024
Xiania 2. Ada er en rå fortelling om en rufsete bydel, om liv og død, drap og flukt, drikking og ligging, horer som sparkes i magen, fargerike ruffersker og eiendeler som bytter hender. Ada Jönsson blir født på Koster rundt 1880. Det finnes ingen fødselsattest. Hun er alene hjemme da moren føder lillebroren Leander og blør i hjel. Så spiller faren hånda hennes bort til en nordmann i et slag kort. Men på bryllupsreisen klarer …
Ebok 329,-

Andre har også kjøpt

Undertittel 2 : Ada
Forfattere Lotta Elstad (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 5 september 2024
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Serie Xiania
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202814267

Xiania 2. Ada er en rå fortelling om en rufsete bydel, om liv og død, drap og flukt, drikking og ligging, horer som sparkes i magen, fargerike ruffersker og eiendeler som bytter hender.

Ada Jönsson blir født på Koster rundt 1880. Det finnes ingen fødselsattest.

Hun er alene hjemme da moren føder lillebroren Leander og blør i hjel. Så spiller faren hånda hennes bort til en nordmann i et slag kort. Men på bryllupsreisen klarer Ada å rømme. Hun havner i Kristiania (Xiania), får seg jobb som vaskedame i et av Vaterlands mange gledeshus, der hun deler kjellerrom med den fattige legestudenten Nastinka. Hun lærer Ada å lese - og sammen starter de etter hvert en underjordisk, illegal virksomhet i byens mest livlige og lurvete strøk.

Xiania 2. Ada er andre bok i den populære Xiania-serien.