Ærlighet varer lengst (ebok) av Martine Strømsnes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Martine Strømsnes (forfatter)

Ærlighet varer lengst (Husmorskolen #2) ebok

129,-
Kikki har trodd seg trygg i Lillevik, men frykter at fortiden har innhentet henne. Blir alt avslørt nå, er hun ferdig på husmorskolen. Nina Mortensen er også oppbrakt. Hun kan ikke lenger lukke øynene for at Arvid er utro. Å gi igjen med samme mynt er ikke i hennes tanker – ikke før en uventet anledning byr seg … «Jeg er bare en enkel pedell,» sa han med et blunk. «Det vil jeg ikke si,» sa Nina med et knis og l&o…
Ebok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Martine Strømsnes (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 15 september 2023
Lengde 253 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Husmorskolen
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202814922

Kikki har trodd seg trygg i Lillevik, men frykter at fortiden har innhentet henne. Blir alt avslørt nå, er hun ferdig på husmorskolen.

Nina Mortensen er også oppbrakt. Hun kan ikke lenger lukke øynene for at Arvid er utro. Å gi igjen med samme mynt er ikke i hennes tanker – ikke før en uventet anledning byr seg …

«Jeg er bare en enkel pedell,» sa han med et blunk.

«Det vil jeg ikke si,» sa Nina med et knis og løftet likørglasset. «Jeg synes faktisk du er full av overraskelser, Arnesen.»

«Det er sannelig du også.»

Blikket hans gled over henne med en interesse som fikk det til å prikke i kroppen. Det var ikke første gang denne kvelden at hun hadde tatt ham i å granske henne slik.