Bare en playboy? ; Når følelsene raser (ebok) av Emma Darcy
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Emma Darcy (forfatter), Darcy, Emma / Hunter, Kelly (forfatter), Kelly Hunter (forfatter)

Bare en playboy? ; Når følelsene raser (Som i et eventyr #1) ebok

79,-
(1)
Bare en playboy? Som i et eventyr (1/2) Milliardæren Harry Finns rykte er legendarisk: Han er dyktig og tøff når det gjelder business, flørtende og sjarmerende med kvinner. Det han vil ha, får han. Og nå står Elizabeth Flippence på ønskelisten hans. En måned sammen på den paradisiske ferieøya Finn Island er nok til at Harry skal få Elizabeth til sengs. Men hun nøyer seg ikke med bare å være en i rekken av erobringer. Kan Harry være en én kvinnes mann? Er det mulig å omvende en uforbederlig…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Emma Darcy (forfatter), Darcy, Emma / Hunter, Kelly (forfatter), Kelly Hunter (forfatter), Helle Eilertsen (oversetter), Astrid Husmo (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 314 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150734652
Bare en playboy? Som i et eventyr (1/2) Milliardæren Harry Finns rykte er legendarisk: Han er dyktig og tøff når det gjelder business, flørtende og sjarmerende med kvinner. Det han vil ha, får han. Og nå står Elizabeth Flippence på ønskelisten hans. En måned sammen på den paradisiske ferieøya Finn Island er nok til at Harry skal få Elizabeth til sengs. Men hun nøyer seg ikke med bare å være en i rekken av erobringer. Kan Harry være en én kvinnes mann? Er det mulig å omvende en uforbederlig playboy? Når følelsene raser Ruby Maguire har fått nok av sjefete menn. Det eneste hun nå vil vite om sine elskere, er a) navnet hans, b) hvor han kommer til å befinne seg om en uke, c) hva han forventer seg av henne. Damon West er ekspert på hemmeligheter og å komme seg unna, men vet ikke mye om kvinner. Han er ikke særlig flink til å være ærlig mot dem. Så da Ruby og Damon møtes og hun krever ærlighet fra hans side, kan han bare gi tre svar: a) Damon West, b) ikke her, c) sex. Damon tror at svarene gjør det lett å komme unna, men det viser seg at han tar feil. Og en uke med Ruby er ikke noe man kan hente seg inn igjen fra i en håndvending!