Bli med på leken ; Dobbel lykke (ebok) av Jules Bennett
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jules Bennett (forfatter), Bennett, Jules / Cantrell, Kat (forfatter), Kat Cantrell (forfatter)

Bli med på leken ; Dobbel lykke (Passion #2) ebok

99,-
Bli med på leken Lyn fra klar himmel (2) Miliardæren Sam Hawkins blir sjokkert da eksen hans Maty Taylor gir lyd fra seg. Seksten år har gått siden de sist så hverandre. Nå er hun en høyt aktet advokat med en agenda: Hun skal få Sam til å selge det fremgangsrike destilleriet sitt, og metodene hennes er mildt sagt forførende. Sam aner imidlertid ugler i mosen og har ingen planer om å la seg lure, til tross for at følelsene for Maty aldri forsvant. I stedet kommer han med et motbud av en…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jules Bennett (forfatter), Bennett, Jules / Cantrell, Kat (forfatter), Kat Cantrell (forfatter), Mona Berge (oversetter), Anne Marie Stamnestrø (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 310 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795660
Bli med på leken Lyn fra klar himmel (2) Miliardæren Sam Hawkins blir sjokkert da eksen hans Maty Taylor gir lyd fra seg. Seksten år har gått siden de sist så hverandre. Nå er hun en høyt aktet advokat med en agenda: Hun skal få Sam til å selge det fremgangsrike destilleriet sitt, og metodene hennes er mildt sagt forførende. Sam aner imidlertid ugler i mosen og har ingen planer om å la seg lure, til tross for at følelsene for Maty aldri forsvant. I stedet kommer han med et motbud av en helt annen karakter ... Dobbel lykke Kjærlighet og løgner (5) En dobbel overraskelse venter den tidligere elitesoldaten Kyle Wade da han kommer hjem. Han har uventet blitt far til tvillinger, og dessuten viser det seg at sosialarbeideren som tar seg av barna, er ungdomskjæresten Grace Haines. Til tross for at det er ti år siden de så hverandre sist, har det knapt gått en dag uten at han har tenkt på den vakre brunetten. Nå må Kyle bevise at han er verdig omsorgen for barna sine - og Graces kjærlighet.