Blodspill (ebok) av Torill Karina Børnes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
129,-
Bergen 1612 Det er ikke Marias skjebne å forgå i sjøen – hun skal bli i Bergen og aldri vende tilbake til Orknøyene. For familien hjemme må hun være død, bare på den måten kan hun unnslippe ekteskapet med Hawcro. Mens Leeona forbereder seg på å seile hjem, trygler Maria henne om å holde hemmelig at hun faktisk lever. Er dette et løfte Leeona kan gi?I skuffelse over Marias svik har Ranald blitt med sin fetter…
Ebok 129,- Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Torill Karina Børnes (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 14 mars 2024
Lengde 414 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202837280

Bergen 1612

Det er ikke Marias skjebne å forgå i sjøen – hun skal bli i Bergen og aldri vende tilbake til Orknøyene. For familien hjemme må hun være død, bare på den måten kan hun unnslippe ekteskapet med Hawcro. Mens Leeona forbereder seg på å seile hjem, trygler Maria henne om å holde hemmelig at hun faktisk lever. Er dette et løfte Leeona kan gi?
I skuffelse over Marias svik har Ranald blitt med sin fetter George Sinclair til Norge. En skotsk armé skal kjempe på svenskekongens side, og leiesoldatene er på vei gjennom Gudbrandsdalen, intetanende om at en bondehær er under mobilisering, og at et blodig slag er i vente.
«Godt folk!» fortsatte lensmannen med sin velklingende, kraftige røst, som presten vel kunne misunne ham. «Det toger en fiende innover Gudbrandsdalen, som snart er fremme i vår bygd! En budstikke har nådd meg fra våre frender i Romsdal at leiesoldater til svenskekongen, et skottefølge, er på vei. Denne fienden har herjet og brent på sin vei.»