Bølgenes brus ; Et glimt av lys (ebok) av Marion Lennox
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marion Lennox (forfatter), Lennox, Marion / Knight, Leonie (forfatter), Leonie Knight (forfatter), Mona Berge (forfatter)

Bølgenes brus ; Et glimt av lys (Legeromaner) ebok

99,-
Bølgenes brus Tasha Raymond har kommet til den lille kystbyen for å gjengjelde en tjeneste. Tom Blake har støttet henne gjennom et vanskelig tap, og nå er det han som trenger hjelp etter å ha blitt utsatt for en ulykke. Tasha planlegger bare å bli der til Tom er frisk igjen. Men tiltrekningskraften hans er like sterk som strømmen i havet og enda vanskeligere å kjempe imot. Et glimt av lys Noen ganger skjer det som ikke skulle ha skjedd ... Joanna og Richard Howell trodde at de hadde alt …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Marion Lennox (forfatter), Lennox, Marion / Knight, Leonie (forfatter), Leonie Knight (forfatter), Mona Berge (oversetter), Mona Berge (forfatter), Aina Skjønsfjell (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 316 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Legeromaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150744019
Bølgenes brus Tasha Raymond har kommet til den lille kystbyen for å gjengjelde en tjeneste. Tom Blake har støttet henne gjennom et vanskelig tap, og nå er det han som trenger hjelp etter å ha blitt utsatt for en ulykke. Tasha planlegger bare å bli der til Tom er frisk igjen. Men tiltrekningskraften hans er like sterk som strømmen i havet og enda vanskeligere å kjempe imot. Et glimt av lys Noen ganger skjer det som ikke skulle ha skjedd ... Joanna og Richard Howell trodde at de hadde alt - til de mistet sin elskede lille sønn, og sorgen ødela ekteskapet deres. Tre år senere møtes de igjen. Richard begynner å arbeide som lege på onkologiavdelingen der Joanna er sykepleier. De vonde minnene kommer nå tilbake med full kraft, men samtidig blir de også minnet om den sterke tiltrekningen som finnes mellom dem. Er det virkelig over, eller kan de finne tilbake til hverandre? Kjærligheten er jo &ndash tross størst av alt!