Den siste puslespillbiten ; I dine armer (ebok) av Caroline Anderson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Caroline Anderson (forfatter), Tina Beckett (forfatter)

Den siste puslespillbiten ; I dine armer (Legeromaner #1) ebok

99,-
Den siste puslespillbiten Da fødselslegene Jake Stratton og Emily Cardew begge blir aleneforeldre, finnes det bare en løsning for å få livets puslespill til å gå opp. De to bestevennene flytter rett og slett sammen. Det er bare det at den hemmelige lidenskapen som alltid har gnistret mellom dem, nå begynner å bli veldig vanskelig å skjule. Snart spraker det i luften i huset til Jake, og fristelsen blir umulig å motstå ... I dine armer Mørke øyne nr. 1 Det finnes visse ting Maggie ikke…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Caroline Anderson (forfatter), Tina Beckett (forfatter), Sunniva Aanonsen Sandsgaard (oversetter), Jan Ingar Vik (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 315 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Legeromaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150745726
Den siste puslespillbiten Da fødselslegene Jake Stratton og Emily Cardew begge blir aleneforeldre, finnes det bare en løsning for å få livets puslespill til å gå opp. De to bestevennene flytter rett og slett sammen. Det er bare det at den hemmelige lidenskapen som alltid har gnistret mellom dem, nå begynner å bli veldig vanskelig å skjule. Snart spraker det i luften i huset til Jake, og fristelsen blir umulig å motstå ... I dine armer Mørke øyne nr. 1 Det finnes visse ting Maggie ikke forteller til noen andre enn terapeuten sin, ting hun absolutt ikke vil si til sjefen. Eller rettere sagt: den mørke, flotte og sexy sjefen, som hun en kveld har fantastisk sex med. Maggie har lenge levd med en sorg, og det er først i Marcos' armer at hun føler seg fri og levende &ndash faktisk lykkelig! Men er lidenskapen hans sterk nok til å jage vekk de mørke skyggene hennes for alltid?