Diagnose: forelsket ; Når du rører ved meg (ebok) av Scarlet Wilson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Scarlet Wilson (forfatter), Scarlet / McDonagh Wilson (forfatter), Margaret McDonagh (forfatter)

Diagnose: forelsket ; Når du rører ved meg (Legeromaner #1) ebok

99,-
Diagnose: forelsket Miniserie: Skiftet (2) Joshua Woodhouse har mildt sagt hendene fulle. Han sjonglerer sjefsjobben på barneavdelingen og det å være alenefar for den lille datteren. Da den skotske legen Clara Connolly stormer inn på avdelingen forandres alt. De røde leppene og det intense blikk får blodet til å gå hett i kroppen hans og frittalenheten hennes tar pusten fra ham. For første gang slipper Joshua alt, og merker snart at han liker det mer enn han noensinne hadde trodd. Når du rør…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Scarlet Wilson (forfatter), Scarlet / McDonagh Wilson (forfatter), Margaret McDonagh (forfatter), Barbro Tveite (oversetter), Miriam C. Lane (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Lengde 313 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Legeromaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796490
Diagnose: forelsket Miniserie: Skiftet (2) Joshua Woodhouse har mildt sagt hendene fulle. Han sjonglerer sjefsjobben på barneavdelingen og det å være alenefar for den lille datteren. Da den skotske legen Clara Connolly stormer inn på avdelingen forandres alt. De røde leppene og det intense blikk får blodet til å gå hett i kroppen hans og frittalenheten hennes tar pusten fra ham. For første gang slipper Joshua alt, og merker snart at han liker det mer enn han noensinne hadde trodd. Når du rører ved meg Miniserie: Strathlochan Hospital (1) Hvorfor traff jeg Giner O'Neill? Hun er i tankene mine hele tiden etter at vi tilbrakte en fantastisk natt sammen. Men nå er vi begge kandidater til den samme donasjonen, og hvis hun ikke får pengene, vil alle hennes drømmer gå i knas. Og hvis jeg ikke får dem, knuses mine. Umulig kjærlighet? Ja, ifølge henne. Jeg er likevel overbevist om at vi kan få det til å fungere, spørsmålet er bare hvordan?