Drømmen om Egerhøi (ebok) av Merete Lien
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Merete Lien (forfatter)

Drømmen om Egerhøi (Rosehagen #82) ebok

119,-
Konstanse venter i spenning på å få vite hva Philip sier til politiet – og på hvordan herr Berner reagerer på de to unges flukt. Hun ønsker å hjelpe Hanna Gerlinde, og vet at hun bør bryte med Theo.Hans Olesen arbeider tålmodig og målrettet for å få kontroll over Egerhøi. Han forlanger at Stina skal hjelpe ham med å få i stand ekteskap mellom Aron og Caroline. De hadde virkelig vært heldig med forpakter denne gangen, tenkte Emily. Herr Olesen var minst like dyktig som herr Hedin, og det var dei…
Ebok 119,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Merete Lien (forfatter), Smaapigerne (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 juli 2018
Lengde 252 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Rosehagen
Nummer i serie 82
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202603137

Konstanse venter i spenning på å få vite hva Philip sier til politiet – og på hvordan herr Berner reagerer på de to unges flukt. Hun ønsker å hjelpe Hanna Gerlinde, og vet at hun bør bryte med Theo.
Hans Olesen arbeider tålmodig og målrettet for å få kontroll over Egerhøi. Han forlanger at Stina skal hjelpe ham med å få i stand ekteskap mellom Aron og Caroline.

De hadde virkelig vært heldig med forpakter denne gangen, tenkte Emily. Herr Olesen var minst like dyktig som herr Hedin, og det var deilig å ha byttet ut den vanskelige hustruen hans med Stina. Jo, de hadde gjort et godt valg. Herr Olesen hadde jo også fått skikk på Aron.