Drømmenes mann ; Mens snøen daler (ebok) av Emma Darcy
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Emma Darcy (forfatter), Darcy, Emma / Cox, Maggie (forfatter), Maggie Cox (forfatter)

Drømmenes mann ; Mens snøen daler (Som i et eventyr #2) ebok

79,-
(1)
Drømmenes mann Som i et eventyr (2/2) I Lucys verden er det to typer menn: prinser og frosker. Hun har truffet mange hun først trodde var prinser, men som senere ble forvandlet til frosker. Det virker som om Michael er annerledes, nesten for god til å være sann. Han er ikke bare kjekk, rik og sexy, han er også snill og omtenksom. Men Lucy vet at hun ikke passer inn i hans verden, og før eller senere kommer han til å bli lei av henne. Og skulle Michael oppdage hemmeligheten hennes, kommer han …
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Emma Darcy (forfatter), Darcy, Emma / Cox, Maggie (forfatter), Maggie Cox (forfatter), Helle Eilertsen (oversetter), Marianne Fjellingsdal (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 312 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150734690
Drømmenes mann Som i et eventyr (2/2) I Lucys verden er det to typer menn: prinser og frosker. Hun har truffet mange hun først trodde var prinser, men som senere ble forvandlet til frosker. Det virker som om Michael er annerledes, nesten for god til å være sann. Han er ikke bare kjekk, rik og sexy, han er også snill og omtenksom. Men Lucy vet at hun ikke passer inn i hans verden, og før eller senere kommer han til å bli lei av henne. Og skulle Michael oppdage hemmeligheten hennes, kommer han ikke til å forbli en prins. Eller? Mens snøen daler Ailsas hjerte slår hardt og fort - hun er ikke forberedt på å føle så sterkt da hun møter igjen eksmannen. Jake er like attraktiv som for fire år siden, den eneste forskjellen er det tydelige arret som løper tvers over kinnet. Et arr som minner Ailsa om sorgen som skilte dem. Jake skulle bare treffe ekskonen en kort stund - ikke tilbringe dager innesnødd i huset hennes like før jul. Men jo lenger han befinner seg der, desto tydeligere blir det at hun er den kvinnen han vil gjøre alt for å få tilbake.