Elskede tyv ; Hans Høyhets hemmelighet ; Hemmeligheter og begjær (ebok) av Tracy Wolff
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Elskede tyv ; Hans Høyhets hemmelighet ; Hemmeligheter og begjær (Passion #1) ebok

99,-
Elskede tyv er utgitt som nr. 2 i serien Du og jeg. Diamanthandleren Marc Durand burde ikke stole på eksen sin, Isabella Moreno. Faren hennes stjal Durand-juvelene, og hun løy for hans skyld. Marc har ikke tilgitt, men kan heller ikke glemme. Da han blir oppringt av en journalist som vil avsløre hans uetiske handel, trenger han hennes hjelp. Og til han vet sannheten, vil han ha fienden nær. Hans Høyhets hemmelighet Enkemannen prins Mikos Colin Alexander vil oppdra den lille datteren sin ute…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tracy Wolff (forfatter), Wolff, Tracy / Bennett, Jules / Mann, Catherine (forfatter), Jules Bennett (forfatter), Catherine Mann (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741162
Elskede tyv er utgitt som nr. 2 i serien Du og jeg. Diamanthandleren Marc Durand burde ikke stole på eksen sin, Isabella Moreno. Faren hennes stjal Durand-juvelene, og hun løy for hans skyld. Marc har ikke tilgitt, men kan heller ikke glemme. Da han blir oppringt av en journalist som vil avsløre hans uetiske handel, trenger han hennes hjelp. Og til han vet sannheten, vil han ha fienden nær. Hans Høyhets hemmelighet Enkemannen prins Mikos Colin Alexander vil oppdra den lille datteren sin utenfor rampelyset, så han flytter og ansetter Darcy Cooper som barnepike. Snart vinner hun datterens hjerte. I tillegg vinner hun til og med hjertet hans. Men har han noen sjanse når Darcy oppdager at hennes sjef er kongelig? Hemmeligheter og begjær er utgitt som nr. 3 i serien Diamantens glans. Det blir en umiddelbar tiltrekning mellom Amie McNair og en fremmed. Hvordan kunne Amie vite at den sexy fremmede er den nye administrerende direktøren, den selvsikre Preston Armstrong? Hun gjør alt for å unngå ham, men da hun må reise bort en uke sammen med ham, vet hun at det er den perfekte anledningen til å avsløre hemmeligheten.