En redningsmann i nøden ; Skjult arving (ebok) av Sara Orwig
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sara Orwig (forfatter), Sara / McKay Orwig (forfatter), Emily McKay (forfatter)

En redningsmann i nøden ; Skjult arving (Passion #2) ebok

99,-
En redningsmann i nøden Miniserie: Hjem til ranchen (2) Det spiller ingen rolle at Jake Reed er den mest sexy mannen i Texas, Claire Blake vil ikke ha noe med ham å gjøre! Familiene deres har vært bitre fiender i generasjoner og det er ingen grunn til å endre på det nå. Men da en brann totalskader Claires ranch, dukker Jake uventet opp som en redningsmann i nøden og lar henne bo hos ham midlertidig. Mellom husets fire vegger, langt fra slektningenes blikk, blir fristelsen for stor. Og Claire m…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Sara Orwig (forfatter), Sara / McKay Orwig (forfatter), Emily McKay (forfatter), Lena M. Bakke (oversetter), Mona-Lise Pedersen (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Lengde 312 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796315
En redningsmann i nøden Miniserie: Hjem til ranchen (2) Det spiller ingen rolle at Jake Reed er den mest sexy mannen i Texas, Claire Blake vil ikke ha noe med ham å gjøre! Familiene deres har vært bitre fiender i generasjoner og det er ingen grunn til å endre på det nå. Men da en brann totalskader Claires ranch, dukker Jake uventet opp som en redningsmann i nøden og lar henne bo hos ham midlertidig. Mellom husets fire vegger, langt fra slektningenes blikk, blir fristelsen for stor. Og Claire må spørre seg selv om hun virkelig vil forlate ranchen hans når den dagen kommer ... Skjult arving Miniserie: Cains utfordring (4) To herlige, intensive måneder, og så forsvinner Grant Sheppard sporløst ut av Meg Lathems liv. Men han etterlater seg noe helt spesielt. To år senere stormer han inn i Megs liv på nytt, og lidenskapen mellom dem er fremdeles like sterk som hatet mellom familiene Cain og Sheppard. Meg dras inn i et maktspill der hun selv spiller hovedrollen, men hva er det Grant egentlig er ute etter? Kan Meg stole nok på ham denne gangen til å avsløre hemmeligheten sin?