Et annerledes frieri ; Vinbondens datter ; Kjærlighet uten grenser (ebok) av Jessica Steele
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jessica Steele (forfatter), Steele, Jessica / Lee, Miranda / Darcy, Emma (forfatter), Miranda Lee (forfatter), Emma Darcy (forfatter)

Et annerledes frieri ; Vinbondens datter ; Kjærlighet uten grenser (Romantikk) ebok

89,-
(1)
Et annerledes frieri Chesnie får jobben hos den fremgangsrike forretningsmannen Joel Davenport og er overlykkelig! Å jobbe mye har hun ikke noe imot, da er det mye verre å se alle kvinnene som står i kø for å gå ut med ham. Men da Joel oppdager at Chesnie går ut med hans verste konkurrent, bestemmer han seg raskt, og kunngjør forlovelsen sin - med henne. Vinbondens datter Kvinner er som årgangsvin - de bli bare bedre med årene. Det synes i alle fall Jake. Og ungdomskjæresten Angelina …
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jessica Steele (forfatter), Steele, Jessica / Lee, Miranda / Darcy, Emma (forfatter), Miranda Lee (forfatter), Emma Darcy (forfatter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150736687
Et annerledes frieri Chesnie får jobben hos den fremgangsrike forretningsmannen Joel Davenport og er overlykkelig! Å jobbe mye har hun ikke noe imot, da er det mye verre å se alle kvinnene som står i kø for å gå ut med ham. Men da Joel oppdager at Chesnie går ut med hans verste konkurrent, bestemmer han seg raskt, og kunngjør forlovelsen sin - med henne. Vinbondens datter Kvinner er som årgangsvin - de bli bare bedre med årene. Det synes i alle fall Jake. Og ungdomskjæresten Angelina er virkelig like utsøkt som en myk, edel vin. Det sensuelle møtet i ungdommen påvirker dem begge fremdeles, men når han nå forsøker å vinne henne tilbake, er alt forandret. Han vet nemlig ikke hvilke hemmeligheter som ligger skjult i fortiden. Kjærlighet uten grenser Milliardæren Dante Rossini har av sin døende farfar fått i oppdrag å finne igjen Isabella Rossini, Dantes kusine og farfarens forsvunne barnebarn. Men da han finner henne i Sidney, tar det ikke lang tid før han avslører henne - som Jenny Kent. Dante tar ikke Jennys bedrag særlig alvorlig, og innser at han kan utnytte det til sin egen fordel. Så han tar henne med seg til Capri. Og spillet kan begynne!