Et frosset hjerte ; Bare venner? ; En ny lidenskap (ebok) av Elizabeth Lane
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Et frosset hjerte ; Bare venner? ; En ny lidenskap (Passion #1) ebok

99,-
(1)
Et frosset hjerte Da Tessa Randal blir avskjediget, anmelder hun bedriften. Sjefen hennes, Dragan Markovic, insisterer på å høre hennes versjon. Men det angrer han på da Tessa, tvillingene hennes og han selv blir værfast i hytta hans under en storm. Nå vil Tessa vite alt om hans fortid. Hvordan skal Dragan kunne fortelle at hun og barna hennes minner ham om alt han har mistet? Eller at de holder på å tine hans frosne hjerte? Bare venner? Julie Kingston føler seg endelig hjemme etter å…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Elizabeth Lane (forfatter), Lane, Elizabeth / Celmer, Michelle / Anderson, Sar (forfatter), Michelle Celmer (forfatter), Sarah M. Anderson (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741261
Et frosset hjerte Da Tessa Randal blir avskjediget, anmelder hun bedriften. Sjefen hennes, Dragan Markovic, insisterer på å høre hennes versjon. Men det angrer han på da Tessa, tvillingene hennes og han selv blir værfast i hytta hans under en storm. Nå vil Tessa vite alt om hans fortid. Hvordan skal Dragan kunne fortelle at hun og barna hennes minner ham om alt han har mistet? Eller at de holder på å tine hans frosne hjerte? Bare venner? Julie Kingston føler seg endelig hjemme etter å ha kommet til den lille byen i Texas. Men da hun trues med utvisning, går hun desperat med på å gifte seg med sin beste venn Lucas. Siden de bare er venner, har hun ikke regnet med noen bryllupsnatt, men den hete lidenskapen han vekker i henne fører til at hun vil ha mer. En ny lidenskap er utgitt som nr. 1 i serien Arvtakerne. Chadwick Beaumonts liv er et eneste kaos. Den ærverdige familiebedriftens fremtid står i fare, og konen hans har søkt om skilsmisse. Det eneste lysglimtet er hans vakre privatsekretær Serena. Nå er hun også singel, og Chadwick er lei av å gjøre det som forventes av ham. Det er på tide å ta egne valg.