Et hjem ved havet ; Så nær du vil (ebok) av Marion Lennox
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marion Lennox (forfatter), Lennox, Marion / Drake, Dianne (forfatter), Dianne Drake (forfatter)

Et hjem ved havet ; Så nær du vil (Legeromaner #1) ebok

99,-
Et hjem ved havet Addies verden raste sammen da hun ble forlatt ved alteret. Nå, flere år senere, har hun endelig begynt å falle til ro igjen og finne seg til rette i den lille kystbyen. Det eneste problemet, at huset er for stort, løser hun ved å annonsere etter en leietaker. Det tar ikke lang tid før en interessent dukker opp. Og det er ikke hvem som helst, men Noah &ndash eksens bestevenn. Nå som de møtes under helt andre omstendigheter, kan Noah være mannen som gjør hennes verden hel ig…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Marion Lennox (forfatter), Lennox, Marion / Drake, Dianne (forfatter), Dianne Drake (forfatter), Hilde Agnete Sandnes (oversetter), Jan Ingar Vik (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 313 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150764130
Et hjem ved havet Addies verden raste sammen da hun ble forlatt ved alteret. Nå, flere år senere, har hun endelig begynt å falle til ro igjen og finne seg til rette i den lille kystbyen. Det eneste problemet, at huset er for stort, løser hun ved å annonsere etter en leietaker. Det tar ikke lang tid før en interessent dukker opp. Og det er ikke hvem som helst, men Noah &ndash eksens bestevenn. Nå som de møtes under helt andre omstendigheter, kan Noah være mannen som gjør hennes verden hel igjen? Så nær du vil Militærlegene nr. 1 Et rehabiliteringssenter for krigsveteraner. Hun er psykolog, han er fysioterapeut. De er begge svært sta og eksperter på munnhuggeri. Anne Sebastian er fornøyd med singellivet etter en tøff skilsmisse, og Marc Rousseau har bestemt seg for å leve alene på grunn av krigsskaden sin. Men da en nattlig svømmetur fører til et hett kyss, begynner de begge å lure &ndash hva er det skjebnen egentlig vil fortelle dem?