Et legende løfte ; Elskede rival ; Forkledd kjærli (ebok) av Kate Hardy
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Et legende løfte ; Elskede rival ; Forkledd kjærli (Legeromaner #3) ebok

99,-
Spenning i luften Miniserie: Mirakler i Paddington (3) Ryktene om den attraktive nye legen på barnesykehuset sprer seg som ild i tørt gress. Han er ikke bare italiener, men også hertug! Rosie Hobbs, derimot, lar seg ikke imponere. Hun har dessuten nok med seg selv. Allikevel spraker luften mellom dem unektelig av seksuell energi. Kanskje har Rosie vært litt for rask til å dømme Leo Marchetti... Tropisk hete Regel nr. 1: Ikke flørt med sjefen! Doktor Stevie Wilson kjenner godt til den reg…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Kate Hardy (forfatter), Hardy, Kate / Berlin, Amalie / Webber, Meredith (forfatter), Amalie Berlin (forfatter), Meredith Webber (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741223
Spenning i luften Miniserie: Mirakler i Paddington (3) Ryktene om den attraktive nye legen på barnesykehuset sprer seg som ild i tørt gress. Han er ikke bare italiener, men også hertug! Rosie Hobbs, derimot, lar seg ikke imponere. Hun har dessuten nok med seg selv. Allikevel spraker luften mellom dem unektelig av seksuell energi. Kanskje har Rosie vært litt for rask til å dømme Leo Marchetti... Tropisk hete Regel nr. 1: Ikke flørt med sjefen! Doktor Stevie Wilson kjenner godt til den regelen, men da hun kommer til Brasil og den lille legebåten hun skal jobbe om bord på, er det lettere sagt enn gjort å holde seg unna den attraktive doktor Matt Palermo. Regel nr. 2: Bruk store mengder insektmiddel. Denne regelen er enklere å følge, men den holder ikke den sjarmerende Matt unna ... Regel nr. 3 er den største utfordringen av alle: Fall aldri for en mann som har begravd hjertet sitt dypt inne i regnskogen!