Et magisk sted ; Nyforelsket (ebok) av Amalie Berlin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Amalie Berlin (forfatter), Berlin, Amalie / MacKay, Sue (forfatter), Sue MacKay (forfatter)

Et magisk sted ; Nyforelsket (Leger under polarlyset) ebok

99,-
Et magisk sted Leger under polarlyset (2) Gjennom en venn får legen Lia Monterrosa greie på hvor den forsvunne forloveden hennes befinner seg - på en legestasjon i Antarktis. Da det dukker opp en ledig stilling på stasjonen, ser Lia sin sjanse til å finne ut hvorfor han forlot henne. Da hun dukker opp, blir Weston mildt sagt sjokkert over å se henne, samtidig som tiltrekningen mellom dem gløder sterkere enn polarlyset. Å få sannheten ut av den hemmelighetsfulle Weston viser seg imidlertid …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Amalie Berlin (forfatter), Berlin, Amalie / MacKay, Sue (forfatter), Sue MacKay (forfatter), Barbro Tveite (oversetter), Ida Brox Hunter (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 315 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150765045
Et magisk sted Leger under polarlyset (2) Gjennom en venn får legen Lia Monterrosa greie på hvor den forsvunne forloveden hennes befinner seg - på en legestasjon i Antarktis. Da det dukker opp en ledig stilling på stasjonen, ser Lia sin sjanse til å finne ut hvorfor han forlot henne. Da hun dukker opp, blir Weston mildt sagt sjokkert over å se henne, samtidig som tiltrekningen mellom dem gløder sterkere enn polarlyset. Å få sannheten ut av den hemmelighetsfulle Weston viser seg imidlertid å være vanskeligere enn hun hadde sett for seg. Hva må egentlig til for at han skal betro seg til henne? Nyforelsket Da legen Tori Wells blir invitert til å holde en tale under en konferanse i Nice, er det en drøm som går i oppfyllelse. Til hennes eksmann Ben Wells uventet dukker opp. Bruddet for sju år siden var preget av såret stolthet og fortielser, og ingen av dem har klart å gå videre. Nå blir de nødt til å snakke om hva som egentlig skjedde. Skal de våge å lytte til hjertet og gi forholdet en ny sjanse?