Et strålende forslag ; Et kongelig kyss (ebok) av Fiona Brand
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Fiona Brand (forfatter), Brand, Fiona / Celmer, Michelle (forfatter), Michelle Celmer (forfatter)

Et strålende forslag ; Et kongelig kyss (Passion) ebok

99,-
(1)
Et strålende forslag Eva Atraeus er rasende. For å få arven sin, må hun gifte seg innen tre uker. Kyle Messena, mannen hun falt for i tenårene og som forvalter formuen, vet dette - og gjør alt for å stoppe eventuelle ekteskap. Han vil ikke at hun skal bli utnyttet, men mest av alt vil han prøve å komme opp med noe som kan friste henne enda mer enn den store arven ... Et kongelig kyss Garrett er pen, rik og vellykket. Men å være en mektig grunneier er ikke tilstrekkeli…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Fiona Brand (forfatter), Brand, Fiona / Celmer, Michelle (forfatter), Michelle Celmer (forfatter), Mette Knutsen (oversetter), Lena M. Bakke (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 318 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Passion
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150743463
Et strålende forslag Eva Atraeus er rasende. For å få arven sin, må hun gifte seg innen tre uker. Kyle Messena, mannen hun falt for i tenårene og som forvalter formuen, vet dette - og gjør alt for å stoppe eventuelle ekteskap. Han vil ikke at hun skal bli utnyttet, men mest av alt vil han prøve å komme opp med noe som kan friste henne enda mer enn den store arven ... Et kongelig kyss Garrett er pen, rik og vellykket. Men å være en mektig grunneier er ikke tilstrekkelig for ham. Den ultimate utfordringen nå er å forføre prinsesse Louisa og dermed bli en del av kongehuset på Thomas Isle. Hun er ung og naiv - et lett bytte! Da han stjeler et kyss første gang de møtes, konstaterer Garrett fornøyd at han er på god vei til å lykkes med planen sin. Det han ikke har regnet med, er at Louisa ikke er så lettlurt som han tror, og det kan koste ham betydelig mer enn han er villig til å betale. Hans hjerte, for eksempel.