Et uslåelig team ; Elskede, husker du? ; Tilbake til livet (ebok) av Alison Roberts
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Et uslåelig team ; Elskede, husker du? ; Tilbake til livet (Legeromaner #6) ebok

99,-
Et uslåelig team -Stol aldri på en mann, hadde Summer Pearsons mor sagt til henne mange ganger etter farens svik. Så da den tiltrekkende legen Zac Mitchell begynner å arbeide i hennes team på helikopterbasen, møter hun ham med kulde. Skjebnen vil det imidlertid annerledes, Summer og Zac blir trukket mot hverandre av en uimotståelig kraft. Men akkurat idet hun holder på å gi etter for kjærligheten, blir de innhentet av fortiden ... Elskede, husker du? Filmstjernen Sophie Warner h…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Alison Roberts (forfatter), Roberts, Alison / Claydon, Annie / Carlisle, Susan (forfatter), Annie Claydon (forfatter), Susan Carlisle (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Legeromaner
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741377
Et uslåelig team -Stol aldri på en mann, hadde Summer Pearsons mor sagt til henne mange ganger etter farens svik. Så da den tiltrekkende legen Zac Mitchell begynner å arbeide i hennes team på helikopterbasen, møter hun ham med kulde. Skjebnen vil det imidlertid annerledes, Summer og Zac blir trukket mot hverandre av en uimotståelig kraft. Men akkurat idet hun holder på å gi etter for kjærligheten, blir de innhentet av fortiden ... Elskede, husker du? Filmstjernen Sophie Warner har mistet hukommelsen. En hemmelighet som kan ødelegge hele hennes karriere. Da hun treffer nevrologen Drew Taylor under en filminnspilling, er tiltrekningen umiddelbar. Men kan hun stole på ham? Og kan de ha en fremtid sammen, når sjansen er til stede for at hun kanskje ikke husker ham i morgen? Tilbake til livet Jordmødrene nr. 6 Ryan Matthews mistet sin beste venn i Irak-krigen. Nå har han endelig funnet en mening i tilværelsen igjen gjennom jobben som jordmor på klinikken i Melbourne. Men da Phoebe, vennens gravide enke, plutselig står utenfor døren hans, blir alt snudd på hodet på nytt. Selvsagt vil han støtte henne, men kan han det uten å avsløre de forbudte følelsene han har holdt hemmelig i så mange år?