Fem år senere ; Reddet av kjærligheten (ebok) av Karin Baine
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Karin Baine (forfatter), Marion Lennox (forfatter)

Fem år senere ; Reddet av kjærligheten (Legeromaner #3) ebok

99,-
Fem år senere Det har gått fem år siden Seth gikk ned på kne foran Kaja med en ring i hånden. Og det har gått like mange år siden Kaja uten forklaring forlot ham. Men så dukker hun plutselig opp på sykehuset der Seth jobber. Faren hennes er alvrolig syk, og hun ber Seth om å redde livet hans. Som kirurg er Seth vant til å sette følelsene til side, men dette blir hans tøffeste utfordring hittil. Det blir ikke bedre da Kaja avslører noe som snur hele hans tilværelse opp ned Reddet av kjærligh…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Karin Baine (forfatter), Marion Lennox (forfatter), Sunniva Aanonsen Sandsgaard (oversetter), Jan Ingar Vik (oversetter)
Utgitt 18 juni 2021
Lengde 313 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Legeromaner
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795936
Fem år senere Det har gått fem år siden Seth gikk ned på kne foran Kaja med en ring i hånden. Og det har gått like mange år siden Kaja uten forklaring forlot ham. Men så dukker hun plutselig opp på sykehuset der Seth jobber. Faren hennes er alvrolig syk, og hun ber Seth om å redde livet hans. Som kirurg er Seth vant til å sette følelsene til side, men dette blir hans tøffeste utfordring hittil. Det blir ikke bedre da Kaja avslører noe som snur hele hans tilværelse opp ned Reddet av kjærligheten Legene på Wildfire Island (3) Legen Maddie Haddon kan med rette kalle seg en heltinne. Da gruven på Wildfire Island raser sammen, går hun inn for å redde liv, men blir selv innestengt. Hjelpen er imidlertid ikke langt unna, og helten er ikke hvem som helst, men eksmannen Josh Campbell. Sammen kjemper de for å redde seg selv, men kan de også redde ekteskapet sitt?