Følelser i sjakk ; Kjærlighetens test (ebok) av Karen Booth
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Karen Booth (forfatter), Karen / Mann Booth (forfatter), Catherine Mann (forfatter)

Følelser i sjakk ; Kjærlighetens test (Passion #1) ebok

99,-
Følelser i sjakk Miniserie: Fruene Sterling (1) Tara Sterling kaster seg over muligheten til å begynne på nytt da hun arver en del av den avdøde eksmannens bedrift. For å innta sin rettmessige plass ved Sterling Enterprises, må hun imidlertid jobbe tett sammen med direktøren Grant Singleton - eksmannens bestevenn. Grant og Tara har to ting til felles. En: de har lenge vært tiltrukket av hverandre, og to: begge vil ta kontroll over bedriften. I begynnelsen lykkes det dem å holde følelsene i sja…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Karen Booth (forfatter), Karen / Mann Booth (forfatter), Catherine Mann (forfatter), Monica Eikenes (oversetter), Siv Rekve (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796360
Følelser i sjakk Miniserie: Fruene Sterling (1) Tara Sterling kaster seg over muligheten til å begynne på nytt da hun arver en del av den avdøde eksmannens bedrift. For å innta sin rettmessige plass ved Sterling Enterprises, må hun imidlertid jobbe tett sammen med direktøren Grant Singleton - eksmannens bestevenn. Grant og Tara har to ting til felles. En: de har lenge vært tiltrukket av hverandre, og to: begge vil ta kontroll over bedriften. I begynnelsen lykkes det dem å holde følelsene i sjakk, men det tar ikke lang tid før situasjonen går over styr. Kjærlighetens test Miniserie: Diamantens glans (2) Alenemoren Nina Lowery skal aldri bli sveket av en mann igjen. Heldigvis er hun i Texas, hvor det kryr av menn hun aldri har forstått sjarmen med - cowboyer. Det vil si, til hun treffer Alex McNair, cowboyen som ikke bare vekker en himmelstormende lidenskap til liv i henne, men som også skjuler en stor hemmelighet som kan knuse hjertet hennes. Men det Nina ikke vet, er at Alex er en besluttsom mann som vil gjøre alt for en fremtid sammen med henne og sønnen.