Før minnene vender tilbake ; Stjerneklar himmel (ebok) av Maya Blake
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maya Blake (forfatter), Blake, Maya / Morey, Trish (forfatter), Trish Morey (forfatter)

Før minnene vender tilbake ; Stjerneklar himmel (Romantikk) ebok

99,-
Før minnene vender tilbake Da den fremgangsrike forretningskvinnen Sienna Newman får vite at sjefen og elskeren hennes, Emiliano Castillo, er forlovet med en annen, er hun ikke sen om å forlate både jobben og forholdet. Så sklir hun på isen og mister bevisstheten. Da hun våkner igjen, husker hun ingenting om sviket, bare den glødende lidenskapen. Samtidig får hun vite at hun er gravid. Vil Emiliano rekke å sikre en felles fremtid med kvinnen han elsker, og barnet de skal få sammen, før mi…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Maya Blake (forfatter), Blake, Maya / Morey, Trish (forfatter), Trish Morey (forfatter), Vivian Johansen (oversetter), Rita Grødahl (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150743869
Før minnene vender tilbake Da den fremgangsrike forretningskvinnen Sienna Newman får vite at sjefen og elskeren hennes, Emiliano Castillo, er forlovet med en annen, er hun ikke sen om å forlate både jobben og forholdet. Så sklir hun på isen og mister bevisstheten. Da hun våkner igjen, husker hun ingenting om sviket, bare den glødende lidenskapen. Samtidig får hun vite at hun er gravid. Vil Emiliano rekke å sikre en felles fremtid med kvinnen han elsker, og barnet de skal få sammen, før minnene hennes vender tilbake? Stjerneklar himmel Prinsesse Aisha er befridd fra kidnapperne og kan endelig puste ut. Tror hun ... Snart oppdager hun at den mystiske maskerte mannen ikke er noen annen enn tronarvingen Zoltan. Hun forstår at Zoltan må gifte seg med henne for å overta kronen og redde landet, men hun nekter å bli stengt inne som en fugl i bur. Den største utfordringen blir imidlertid å stå imot ilden han har tent i henne. Og er han virkelig den hensynsløse herskeren han utgir seg for å være?