Forhekset av en kriger ; Mesterspionene (ebok) av Michelle Willingham
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Forhekset av en kriger ; Mesterspionene (Historisk #2) ebok

99,-
Forhekset av en kriger Miniserie: Kampen på den grønne øya (1) Taran skjuler ansiktet bak et sjal. To dusin krigere stirrer, samtidig som en av dem marsjerer mot henne. Killian MacDubh, mannen som kan hjelpe henne med å sette faren hennes fri. Aldri før har hun sett en så stilig kriger, så selvsikker og kraftfull. Han må bli hennes! Hva gjorde en kvinne blant krigerne? Noe så tåpelig, forsto hun ikke faren? Killian bestemmer seg for å redde henne, uansett hva som skjer. Men så møter han…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michelle Willingham (forfatter), Willingham, Michelle / Mortimer, Carole (forfatter), Carole Mortimer (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Historisk
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150740844
Forhekset av en kriger Miniserie: Kampen på den grønne øya (1) Taran skjuler ansiktet bak et sjal. To dusin krigere stirrer, samtidig som en av dem marsjerer mot henne. Killian MacDubh, mannen som kan hjelpe henne med å sette faren hennes fri. Aldri før har hun sett en så stilig kriger, så selvsikker og kraftfull. Han må bli hennes! Hva gjorde en kvinne blant krigerne? Noe så tåpelig, forsto hun ikke faren? Killian bestemmer seg for å redde henne, uansett hva som skjer. Men så møter hans blikk hennes - og tiden stopper opp. Slike øyne kan bare tilhøre en svært spesiell kvinne. Dette oppdraget kan bli vanskeligere enn Killian først hadde trodd ... Mesterspionene Miniserie: Et høyt spill (2) Darian Hunter, hertugen av Wolfingham, har rykte på seg for å være litt av en kvinneforfører. Mariah Beecham, grevinnen av Carlisle, sies å være en løssluppen enke som usjenert tar seg elskere. Ingenting kunne ha vært lenger fra sannheten. Egentlig er alt et skuespill for å skjule at de er spioner. Ikke engang de selv kjenner til den andres sanne identitet. Så får de et felles oppdrag, nemlig å forhindre et snikmord. De skal spille et forelsket par på en tilstelning som er berømt for sine svært så ville fester. Og det er nå alt går over styr!