Mens vi venter på vinteren (ebok) av Margaret Moore
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Mens vi venter på vinteren (Historisk) ebok

99,-
(1)
Han kom en jul Etter en forferdelig ulykke har Griffin Brandwynne ikke lenger noen glede av julen - inntil den urokkelige Gwendolyn Davies dukker opp utenfor døren hans og snur hans verden på hodet. Kan han motstå en kvinne som ikke tar et nei for et svar? Hvite netter Da den skotske krigeren Gavin MacLeod besøker den engelske fosterbroren, regner han ikke med å møte en kvinne som tiltaler ham så sterkt som den fascinerende Elizabeth gjør. Spørsmålet er om hun vil ta imot sjansen til å opp…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Margaret Moore (forfatter), Moore, Margaret / Brisbin, Terri / Ranstrom, Gail (forfatter), Terri Brisbin (forfatter), Gail Ranstrom (forfatter), Judith S. Nilsen (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Historisk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795301
Han kom en jul Etter en forferdelig ulykke har Griffin Brandwynne ikke lenger noen glede av julen - inntil den urokkelige Gwendolyn Davies dukker opp utenfor døren hans og snur hans verden på hodet. Kan han motstå en kvinne som ikke tar et nei for et svar? Hvite netter Da den skotske krigeren Gavin MacLeod besøker den engelske fosterbroren, regner han ikke med å møte en kvinne som tiltaler ham så sterkt som den fascinerende Elizabeth gjør. Spørsmålet er om hun vil ta imot sjansen til å oppleve kjærligheten? Julens fristelser Miss Charity Wardlow regner med at hun vil bli fridd til av sin tiltenkte ektemann mens hun er gjest i et bryllup. Så dukker sir Andrew MacGregor opp, og Charity innser at den eneste hun vil ha, er skotten med det sensuelle smilet.